Lokalni

DPS Golubovci: Koalicija URA-Demokrate za fotelje spremna na svaki plagijat

Golubovci

Očigledno da koalicije URA-Demokrate zanimaju samo fotelje, čim svako saopštenje počinju završavaju sa njima. Gospoda iz koalicije za 22. vijek moraju da znaju da građani Zete ne razmišljaju o foteljama, već daju povjerenje onima koji svojim radom i posvećenošću koja je Zetu promijenila i unaprijedila u zadnjih 12 godina više nego za prethodnih tri decenije, uloživši preko 60 miliona u razvoj našeg kraja, poručili su iz Demokratske partije socijalista Golubovci.

<<<Zeta za 21.vijek: DPS čuva fotelje i daje lažna obećanja<<<

“Kada govore o radu, da li URA-Demokarte misle na svoje lidere koji su pokazali kako se radi u parlamentu za svoj groš i debelu apanažu po principu “lezi lebu da te jedem” ili na opštinske foteljaše URA-Dmokrata koji su spremni da pretrpe mnogobrojne  političke šamare od svojih koalicionih partnera jer ni jedna uvreda i poniženje nije dovoljno velika zarad fotelje. Građani primorskih opština su vama “oduševljeni” ali vam mi nećemo dozvoliti da “oduševljavate” Zećane”, pitaju u DPS-u.

Kako navode njihova predanost i posvećenost je potvrđena kroz činjenicu da od osnivanja GO Golubovci do danas nismo ni jednom izigrali povjerenje građana Zete i nismo dozvolili da neodgovornost, blijeda kopija i plagijat dođu da se pitaju o Zeti.

“Od osnivanja GO Golubovci, stanovnici Zete znaju kome mogu da vjeruju a to nijesu plagijatori iz URA-Demokrate.
Jedino što ova koalicija u kontinuitetu radi je proizvodnja neistina i loši pokušaji kopiranja tuđih ideja, zamisli i projekata. Jer kako je to opština prije više od godinu dana kada je radila na UP “Sportsko-rekreativni kompleks Balabani” ukrala vaše “sjajne projekte” iz brošure od prije 20-ak dana!? Činjenično poraženi URA-Demokrate, u nedostatku argumenata I dobr poznato maniru prelaze na ličnu ravan i u besposlici koja ih karakteriše vrte se oko opštine i prate kad ko ide i dolazi i što ko radi”, navode iz DPS-a.

Ističu da je narod u Crnoj Gori davno našao adekavatan izraz za takve poslove i takve ljude.

“Zaludnja je muka i armija plaćenih omladinaca iz Berana i Budve koji u vaše ime obijaju zetske pragove ovih dana za šačicu eura jer to zetska omladine ne pristaje da radi, sramota ih je! E zamislite kako Zećani prepozanju njih a ne prepoznaju nekoga ko im pomaže 10 godina i ko je svakog dana tu za njih zajedno sa svim onim ozbiljnim ljudima kojima su isti ti Zećani dali apsolutno povjerenje na prethodnim lokalnim izborima i kojima će dati još snažniju podršku 27 maja”, zaključuju u Klubu odbornika DPS u opštini u okviru Glavnog grada Golubovci.

Send this to a friend