Lokalni

Đukanović u Golubovcima: U zabludi je onaj ko misli da se može igrati s državom

Povećanje zaposlenost i odlučna borba protiv kriminala biće prioriteti Demokratske partije socijalista i države Crne Gore u narednom periodu poručeno je sinoć na konvenciji te partije u Golubovcima.

“Pred nama su budući zadaci, a osnovni je kako obezbijediti viši kvalitet života svim našim građanima. Osnovni problem Crne Gore je nedovoljna zaposlenost i u narednom periodu moramo kreirati jedan povoljan biznis ambijent. Moramo se pobrinuti da se u narednom periodu pozabavimo i pitanjem kriminala. Kriminal se obahatio. Združenom akcijom ćemo se ozbiljno pozabaviti tim pitanjem i pokazati svima onima koji misle da se mogu igrati sa državom da su u ozbiljnoj zabludi,” poručio je sa tribine u Golubovcima lider DPS-a Milo Đukanović.

On je građane upozorio kako ne smiju potcijeniti značaj predstojećih lokalnih izbora, te kako je jako važno da vlast u Podgorici i Golubovcima ne ode u pogrešne ruke.

“Naša politika je politika otvaranja šansi. Upravu kakvu vi ovdje budete željeli imaćete. Ono što građani jedne sredine žele, DPS će to podržati. Mi se ne predstavljamo video igricama nego rezultatima. Vjerujem da nam se 27. maja smiješi novi izborni rezultat,” naveo je Đukanović.

Nosilac izborne liste DPS-a na izborima u Podgorici Ivan Vuković ocijenio je kako je Zeta uvijek bila uzdanica Demokratske partije socijalista, te da će ta partija ostati posvećena razvoju tog područja.

“Ponudićemo još stimulativnije poreske olakšice poslovnim ljudima, kako bi se zapošljavali novi ljudi. Ostaćemo maksimalno posvećeni infrastrukturnom razvoju Zete. Do početka naredne školske godine Golubovci će dobiti i srednju stručnu školu. Nije daleko dan kada će Zeta predstavljati jedno od najpoželjnijih mjesta za život u širem području Podgorice,” naveo je Vuković.

45 Komentara na "Đukanović u Golubovcima: U zabludi je onaj ko misli da se može igrati s državom"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend