Lokalni

Maskirana osoba pretukla člana DPS-a na Žabljaku, omladina kamenovana

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Žabljak saopštio je da su pristalice opozicije sinoć, poslije zatvaranja birališta i proglašavanja pobjede koalicije DPS–SD, kamenovale automobile u centru grada, u kojima se nalazila omladina koja je proslavljala pobjedu, a u kasnim večernjim satima član te partije, Zoran Stevović, pretučen je ispred svoje porodične kuće.

Kako ističu u DPS-u, njihovo veliko pobjedničko slavlje pristalice suparničkih stranaka pokušale su da na najgori mogući način poremete.

“Poslije slavlja, Stevović, član OO DPS Žabljak, koji je cijeli dan bio i član biračkog odbora na jednom od biračkih mjesta u opštini Žabljak, izlazeći iz auta kod svoje porodične kuće u naselju Tmajevca, napadnut je od strane maskirane osobe. Stevović je zadobio povrede u predjelu lica i glave, o čemu postoje uredni medicinski izvještaji. O ovome nemilom događaju upoznato je i Odjeljenje bezbjednosti Žabljak”, navode u lokalnom odboru DPS-a.

Kako zaključuju, takvo gnusno i nasilničko ponašanje, kao i provokacije pristalica Demokrata, DPS Žabljak osuđuje i vjeruje da će počinioci tih djela biti pronađeni i sankcionisani.

18 Komentara na "Maskirana osoba pretukla člana DPS-a na Žabljaku, omladina kamenovana"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend