Lokalni

SNP Demokratama: Draga djeco, kao neke pubertetlije ste izgubili kompas

Demokrate su kao nekakve pubertetlije izgubile kompas i vrijeme je da ih dobrim savjetom vratimo na pravi put, poručili su danas iz Socijalističke narodne partije, ističući da nisu htjeli da troše više ni jednu riječ na političku djecu iz Demokratske Crne Gore, ali, kad su ih takli u poštenje, moraju ih podsjetiti da su upravo u SNP učili šta znače čast i poštenje.

No, kažu u SNP-u, Demokrate očigledno tu lekciju nijesu dobro savladale, te su zato i otišle iz stranke.

<<<Demokrate zadovoljne izborima, ne i šikaniranjem SNP-a<<<

“Draga djeco koju je odgajila SNP, nije lijepo zarad glasa više iznositi neistine i napadati partiju koja vas je stvorila, nije pošteno osuđivati našeg dobrog prijatelja Pivljanina od preko 70 godina da vas napada i prijeti vam, dok i njega i crnogorsku javnost mučite vašom populističkom kampanjom svađanja komšija, prijatelja, braće, kumova”, navode u SNP-u.

Kako dodaju, neće sada, u susret lokalnim izborima u još jedanaest opština, tražiti od njih da objasne odakle im stotine hiljada eura dvije godine prije nego što su i ušli u Parlament.

“Nećemo vas sada pitati odakle vam novac za kampanju koja je uključivala takozvane volontere, reklame, bilborde, kancelarije u svim gradovima, propagadni materijal i slično? Nećemo sada, jer ne želimo da se svađamo u susret izborima na kojima treba detronizovati DPS. A vi se vidite, jer, šta reći o partiji čiji je slogan pobjede, a ne podjele, a u praksi djeluje sasvim suprotno”, naglašavaju u SNP-u, ističući da su Demokrate postale sinonim za izdaju.

Ističu da su Demokrate posvađale, podijelile i napale svakoga od koga su željele da profitiraju.

“Podijelili su SNP, a dok su bili u njemu, dobro su se naplatili i ostavili dugove od više od 100.000 eura”, kažu u SNP-u.

Ocjenjuju da su članovi Demokratske Crne Gore posljednji koji mogu govoriti o časti SNP i to iz dva razloga.

“Prvo, zbog poštovanja jer su tu ponikli. A drugo, ničim ih nismo izazvali, osim ako ne mogu da se pomire sa našim pobjedama u Beranama i Plužinama. Na kraju, dijamant ostaje dijamant i kada se baci u blato, a prašina ostaje prašina i kada se digne do neba. Tako je i sa partijama i ljudima. A vi samo nastavite, pitanje je dokle ćete stići”, zaključuju u SNP-u.

Ž.N.

8 Komentara na "SNP Demokratama: Draga djeco, kao neke pubertetlije ste izgubili kompas"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend