Lokalni

Vujanović raspisao lokalne izbore u 12 opština

Predsjednik države Filip Vujanović raspisao je lokalne izbore za 27. maj u Podgorici,  Golubovcima, Šavniku, Žabljaku, Baru, Plavu, Pljevljima, Rožajama, Danilovgradu, Bijelom Polju i Kolašinu, dok će izbori u Plužinama biti održani 20. maja

<<<Izbori u Podgorici 27. maja?<<<

“Raspisujem izbore za odbornike u Skupštini Glavnog grada Podgorica, Skupštini opštine Golubovci opštine u okviru Glavnog grada i Skupštinama opština: Šavnik, Žabljak, Bar, Plav, Pljevlja, Rožaje, Danilovgrad, Bijelo Polje i Kolašin. Izbori će se održati 27. maja 2018. godine”, saopštio predsjednik Crne Gore, Filip Vujanović.

Izbori za odbornike u Skupštini opštine Plužine održaće se 20. maja 2018. godine.

“Poštujući izborno zakonodavstvo Predsjednik Crne Gore je bio obavezan da lokalne izbore u Plužinama zakaže nedelju dana prije ostalih lokalnih izbora. Pošto se izbori u Plužinama nijesu mogli održati nakon 20. maja 2018 godine Predsjednik Crne Gore očekuje da će gradjanke i gradjani Plužina imati razumjevanja što je dan izbora u okviru praznika Dana nezavisnosti”, kazali su iz Službe za odnose sa javnošću Predsjednika Crne Gore.

Ove odluke stupaju na snagu danom donošenja, a objaviće se u „Službenom listu Crne Gore“ i u „Službenom listu Crne Gore – opštinski propisi.

B.M.

Send this to a friend