Predsjednički

Danilović Bečiću i Abazoviću: Genijalci, neko će trpjeti štetu zbog vaše ishitrenosti

Goran Danilović

Lider Ujedinjene Crne Gore, Goran Danilović, kaže da se ne sjeća se da je ikad opozicija ovako i ovoliko radila protiv sebe, aludirajući na koalicioni sporazum za lokalne izbore koji su sinoć potpisali Demokrate i URA, a u jeku kampanje za predsjedničke izbore u kojoj je i Mladen Bojanić, kandidat kojeg je podržao većinski dio opozicije.

“Imamo čega sa se stidimo iz prošlosti – suvišno je nabrajati. Ipak, šta god mislili genijalci, nije mi jasno kako vjeruju da je mudro i politički korektno započeti pojedinačne stranačke kampanje za lokalne izbore i to u samom finišu predsjedničke trke, gdje mnogi imaju zajedničkog kandidata za predsjednika Crne Gore? Neko će trpjeti štetu zbog takve ishitrenosti! Neko će morati da odgovara zbog te štete”, napisao je Danilović na svom Fejsbuk profilu.

On porućuje da to nije zrelo političko ponašanje niti se tako daje vjetar u jedra zajedničkom predsjedničkom kandidatu.

“Razumijem da svako treba da radi svoj posao ali valjda, ako vjerujete u pobjedu zajedničkog kandidata, treba nešto uraditi i zajednički? Makar nešto! Recimo, da se još samo par dana zajednički strpimo! Zar je i to mnogo?”, upitao je Danilović.

Da podsjetimo, Demokrate i URA potpisali su sporazum o koalicionom nastupu u Podgorici i još tri grada za učešće na izborima 27.maja.

M.D.

Send this to a friend