Predsjednički

SNP poručila penzionerima da ne nasjedaju na ponude u zamjenu za glas

Ilustracija

Socijalistička narodna partija Crne Gore danas je zamolila sve penzionere da ne nasjedaju na bilo kakve ponude i pritiske od strane Saveza penzionera i Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja u zamjenu za glas na predstojećim izborima, poručivši im da su svoje penzije sami zaradili, da im ih niko ne daje iz svoga džepa, te niko nema pravo da utiče na njihov izbor.

“Građani Crne Gore su već navikli da se u susret bilo kojim izborima dešavaju razne aktivnosti koje sprovodi aktuelna vlast, kako bi zadržala svoju poziciju. Ovoga puta Savez penzionera Crne Gore i Fond PIO preko svojih mjesnih organizacija u Podgorici, kojih ima oko 50, traže dostavljanje spiskova penzionera sa svih područja, bez objašnjenja zašto se to traži”, navode u SNP.

Kako ističu, penzioneri sumnjanju da se na taj način namjerava vršiti pritisak na njih u susret predsjedničkim i lokalnim izborima u Crnoj Gori.

“Iz tog razloga su se i obratili Socijalističkoj narodnoj partiji, kako bi javnost bila upoznata sa namjerama vlasti da na ovaj način pokuša izvršiti pritisak na najosjetljiviji i najbrojniji dio populacije”, zaključuju u SNP.

 

Send this to a friend