Predsjednički

SNP tvrdi da DPS vodi prljavu kampanju protiv njih

Jedan od najposlušnijih vojnika Mila Đukanovića, bivši novinar Javnog servisa Andrija Nikolić, u strahu da će njegov šef i idol izgubiti predstojeće predsjedničke izbore, vratio se u prošlost i prisjetio pokojnog Slobodana Miloševića i odavno penzionisanog Vojislava Koštunice, kako bi po ko zna koji put napao Socijalističku narodnu partiju Crne Gore, poručuju iz partije Vladimira Jokovića.

U SNP-u tvrde da u nedostatku pravih ideja i konkretne ponude građanima, u DPS-u pribjegavaju prljavoj kampanji protiv SNP-a.

<<<Nikolić tvrdi da je Bojanić marioneta Demokratskog fronta<<<

“Nisu naši građani zaboravili da je godinama upravo Milu Đukanoviću pokojni Milošević bio idol i šef i da je učestvovao u svim njegovim državnim poslovima, čekajući u redu da sjedne na njegov kanabe. Takođe, ne zaboravljaju kako žive, kakav im je životni standard, kakve su im plate i penzije, kako ne mogu da zaposle svoju djecu koja godinama čekaju posao na biroima rada”, poručuju iz  partije Vladimira Jokovića.

Dodaju da DPS nema šta da ponudi građanima, osim lažnih obećanja kako je to činio svih ovih godina.

“Nemaju čime da se pohvale, da su dobro uradili, pa jedino što im ostaje je prljava kampanja protiv SNP-a. Vraćaju se u prošlost, i dalje pominju Miloševića i Koštunicu,  produbljuju ideološke podjele, jer nemaju rešenja za važne teme koje interesuju građane, a to su radna mjesta i bolji životni standard. SNP je tu da ih podsjeća na njihova obećanja o boljem  životu građana koja do sada nisu ispunili. To je upravo ono što najviše žulja mlađanog Nikolića i njegovog šefa – naše prisustvo i naša riješenost da izvučemo crnogorsko društvo iz kaljuge u koju ga je gurnuo DPS mafiokratski režim”, smatraju u SNP-u.

Kažu da razumiju zašto je DPS u panici.

“Njihov “veliki vođa” nema gotovo nikakve šanse da još jednom zasjedne u predsjedničku fotelju. A onda će “neko” morati da odgovara za kriminal, korupciju, pljačkaške privatizacije, lošu bezbjednosnu situaciju. Mi znamo ko će, a znaju i oni, zato se plaše poraza”, jasni su u ovoj partiji.

Oni su poručili građanima Crne Gore da se ne boje.

“Spremni smo da Crnu Goru vratimo na pravi put, jer imamo ljude čistih ruku i čistog obraza, imamo program, znanje, snagu i volju da vam vratimo nadu i osmjeh na lice. Berane su najsvježiji primjer za to”, zaključuju u SNP-u.

M.D. 

Send this to a friend