Predsjednički

Vuksanović u Tivtu: Investitori dobrodošli, ali moraju platiti svaki euro poreza

Svi investitori dobrodošli su u Crnu Goru, kazala je kandidatkinja za predsjednicu Draginja Vuksanović tokom posjete Tivtu, te ih je pozvala da ovdje ulože svoj novac, otvaraju fabrike i zapošljavaju građane naše države, uz obavezu da poštuju zakone Crne Gore do posljednjeg slova.

Iz njenog Izbornog štaba saopšteno je da je Vuksanović istakla da investitori moraju platiti svaki euro poreza, jer “ne mogu građani od 300-400 eura plate finansirati komunalije, puteve i vodovode za njihove investicije”.

„Porto Montenegro će morati platiti svaki euro poreza, jer su u Crnoj Gori ostvarili ogroman profit i nema ni jednog razloga zašto bi ih neodgovorna DPS vlast u Tivtu čašćavala milione, dok se organizuju dobrotvorne akcije za sanaciju Doma zdravlja u ovom gradu“, dodala je ona.

Naglašava da naša trajna dobra – luke, aerodromi, putevi, plaže, ostrva moraju ostati u državnom vlasništvu i predstavljati osnovu razvoja crnogorske ekonomije.

„Zato odavde ponavljam još jednom, Aerodromi Crne Gore neće biti prodati, a otuđena partijska elita neće poklanjati plaže arapskim šeicima“, rekla je Vuksanović.

Navela je da novac od poreza država treba da koristi kako bi naša djeca išla u najbolje vrtiće i škole, a naši sugrađani imali odlične uslove za liječenje, kako bi se povećale plate nastavnicima i doktorima, vaspitačicama i medicinskim sestrama.

„Oni su kičma Crne Gore, jer nas obrazuju i liječe, kao što će kičma Crne Gore biti radnici, koji će ponovo izgrađivati našu zemlju“, dodala je.

Kandidatkinja za predsjednicu ističe da je zbog svega toga bitno da na ovim izborima pokrenemo promjene.

“Jer promjena sistema počinje od predsjedničkih izbora i pobjede kandidata koji stoji iza onog što obećava”, zaključila je.

Vukasović je u Tivtu razgovarala sa građanima i predstavnicima političkih subjekata i posjetila je bivšu kasarnu Lepetane i Opatovo.

Ž.N.

Send this to a friend