Kolumne

Ova vlada je kriminalna banda sa zlim namjerama

Miodrag Živković

Piše

Miodrag Živković

Ne tako davno sam Krivokapićevu vladu nazvao organizovanom kriminalnom grupom i njeno činjenje i nečinjenje od tada, do danas samo potvrđuje da sam bio apsolutno u pravu. Svi dobro znamo da politika nije, kako satrijeti svoj narod i državu, nego kako ih spasiti, ali ova vlada, više nego očigledno zarobljena zlim namjerama u razgradnji Crne Gore, satire sopstveni narod i državu.
Kako to izgleda ?

ZDRAVSTVO
Do sada smo svjetski vrh mogli dostići samo u nekim rijetkim sportovima, a sada smo ga dosegli kao zemlja koja se najneuspješnije bori sa virusom “covid 19”. Dolazeći na vlast veoma brzo su korigovali mjere zaštite od corona virusa sa obrazloženjem da žele spasiti zimsku turističku sezonu i sektor ugostiteljstva. Posljedice ovakve njihove odluke su više nego katastrofalne,… jer imamo najviše obljelih i umrlih po glavi stanovnika na zemaljskoj kugli. Pandemija je van svake kontrole, a bolest i smrt su svuda oko nas. Ako podijelimo dobit od turizma Kolašina i Žabljaka sa brojem žrtava, skoro da možemo izračunati koliko u novcu vrijedi jedan ljudski život u Crnojori G. Uz nesposobnost da nabave vakcinu, kada su to svi drugi uspjeli, sasvim je jasno da ovdje postoji debela odgovornost ove vlade za pogubne posledice po zdravlje i izgubljene živote ljudi.

BEZBJEDNOST
Znala je dobro ova družina da je jednu zemlju najlakše baciti na koljena, razgrađujući njenu bezbjednost i omogućavajući drugima preuzimanje te kontrole. To se upravo dešava sa našom Agencijom za nacionalnu bezbjednost i vojnom obavještajnom službom. Na čelo Agencije je doveden čovjek sa više nego problematičnom ideološkom i kriminalnom profilacijom. Čovjek koji je do juče bio visoki funkcioner DF-a i samim tim na daljinskom upravljaču susjedne nam službe u Srbiji kojoj je vjerovatno, mnogo više odan, nego onoj na čijem je čelu. Čovjek čije enormno bogatstvo, koje je sam prijavio, prevazilazi svaku mogućnost tolike zarade u advokaturi kojom se do nedavno bavio, ali sve to ne treba da nas čudi, ako znamo da je bio pravni savjetnik, nadaleko čuvenog kavačkog kriminalnog klana. Njegova razagradnja crnogorske bezbjednosti teče neometano, koliko god mi dobro znali da su u pitanju najozbiljnija krivična djela protiv države i njene bezbjednosti.

FINANSIJE

Nakon prekomjernog zaduženja države u tajnosti i za samo dva radna dana, suvišno je bilo što drugo govoriti o krivično-pravnoj odgovornosti mlađanog ministra i njegove vlade. Činjenica da se državna sredstva i dalje troše bez donesenog budžeta, sama će otvoriti pandorinu kutiju brojnih zloupotreba.

EKONOMIJA
Gašenje nacionalne avio-kompanije, bez valjane stručne analize, predavanje tržišta avio-kompaniji iz susjedstva, štete nastale gašenjem kompanije i netransparentno osnivanje nove kompanije za koju su kupljena dva aviona, suprotno svim zakonskim procedurama, svakako da će imati svoj krivično-pravni epilog, ako ova zemlja ikada više bude normalna i svoja.

Svi ovi primjeri su i najveći razlog, neviđenog javnog pritiska na Specijalno državno tužilaštvo. U svakoj, iole normalnoj državi, gdje državne institucije rade svoj posao, ovo bi već bilo procesuirano i mnogo toga zaustavljeno, a posledice bi bile mnogo manje. Nažalost, Crna Gora nije takva zemlja.

Ovo o čemu sam pisao je politika satiranja sopstvene zemlje, najgrubljim i najperfidnijim kriminalnim aktivnostima, najvećih nosilaca državne vlasti. To je politika u kojoj je za ostvarenje cilja, dozvoljena upotreba svih nedozvoljenih sredstava.

Ja ipak vjerujem u pravdu i vjerujem da je uvijek dostižna.

Facebook

19

avatar
1000
19
0
0
 
19
Montenegroexpert123GronePepaM.M.Popovic
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Montenegro
Gost
Montenegro

Svaka čast gospodine Živkoviću! Pravda je spora ,a li dostižna! Neće dozvoliti Crnogorci da budu pregaženi i porobljeni!

expert123
Gost
expert123

Apostoli se dosadašnjem periodu rukovode Makijavelijevim principom cilj opravdava sredstvo. Ovo je tačna ocjena ove vlasti, bez ublažavanja i uljepšavanja.Ovako je u praksim u ovoj državi sa ovom vlašću.

Grone
Gost
Grone

LSCG bio i ostao neprikosnoven.Da je sreće pa da imaju većinu i nad DPS om i DF om.

Pepa
Gost
Pepa

Na ulice crnogorci

M.M.Popovic
Gost
M.M.Popovic

Naravno da je kriminalna vlada kad je guraju strukture koje se godinama bave svim i svačim, a poduprijete Košavom sa Dunava!
I onda takvi kažu da je neko lopov, kriminalac, itd…užas!!!

Libero7
Gost
Libero7

Kao vazda liberali u cntar

Urke
Gost
Urke

Tačno. Ovo je neviđena grupa bandita koja trenutno sačinjava vladu.

Nada
Gost
Nada

Gospodine Živkoviću, čitam sve što objavite i u potpunosti se slažem sa Vama, ali dok vi pišete i ovo postaju vapaji, ova banda satire sve crnogorsko!Svi u suverenistički blok da srušimo četničku vladu!

Barka
Gost
Barka

Sve je istina….. Pravac, srpski svet

Hogar
Gost
Hogar

Svaka čast Miku Živkoviću,mislim da je prvi od javnih ličnosti nazvao stvari pravim imenom👍 👍👍

Danijel
Gost
Danijel

Obnoviti pod HITNO rad LSCG-A!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Dok mi kukamo oni nas satiru.

Festadjun
Gost
Festadjun

Ovo je najgora vlada u istoriji planete

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Taman tako!

Loti
Gost
Loti

Ma BRAVO

AleksandarV
Gost
AleksandarV

Nažalost je ovo sve živa istina!

onako samo
Gost
onako samo

Tako je, najveći krimanalci države da bi sakrili svoje radnje pred narodom izigravaju pravdu smjenama profesionalaca i dovođenjem duduka koje nazivaju ekspertima, i sportsko-ribolovni aktivnostima. Neće dugo, nadam se za dobrobit svih građana.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Da srbadija zavlada sto posto u crnoj gori na kraju bi se poklali među sobom,jer to je takav mentalitet,za koji je dosta zaslužna i crkva.

Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

ZIva istina ali naroda ka da nema niko se ziv ne cuje …

Send this to a friend