Kultura Ostani doma

Crnogorski umjetnici pjesmom pozivaju građane da zajedno istrajemo u borbi protiv koronavirusa

Ministarstvo kulture i crnogorski umjetnici pjesmom "Ostani doma" još jednom pozivaju sve građane Crne Gore da zajedno istrajemo u borbi protiv koronavirusa.Pogledajte mockup spot koji i pored ublažavanja određenih mjera poziva da ostanemo još neko vrijeme u svojim domovima.Podsjećamo, Ministarstvo kulture uvelo je set vanrednih mjera pomoći kulturnom sektoru u iznosu od 500.000 eura kako bi sve stvaraoce koji ne ostvaruju redovna primanja motivisalo da nastave sa svojim umjetničkim djelovanjem, prilagođenom upravo radu od kuće. Konkurs je otvoren do petka, 24.04. i sa nestrpljenjem očekujemo prijedloge i incijative svih njih.

Posted by Ministarstvo kulture Crne Gore on Wednesday, April 22, 2020

Ministarstvo kulture i crnogorski umjetnici pjesmom “Ostani doma” još jednom pozivaju sve građane Crne Gore da zajedno istrajemo u borbi protiv koronavirusa.

Pogledajte mockup spot koji i pored ublažavanja određenih mjera poziva da ostanemo još neko vrijeme u svojim domovima.

Podsjećamo, Ministarstvo kulture uvelo je set vanrednih mjera pomoći kulturnom sektoru u iznosu od 500.000 eura kako bi sve stvaraoce koji ne ostvaruju redovna primanja motivisalo da nastave sa svojim umjetničkim djelovanjem, prilagođenom upravo radu od kuće.

Konkurs je otvoren do petka 24.04.

M.D.

Send this to a friend