Kultura

Podgorici ovo treba: “KIC POP HOR” sinoć priredio spektakl

Bravo Eleonora, bravo Dusica! Čisto uživanje u vreloj podgoričkoj noći!

Posted by Igor Majer on Tuesday, June 27, 2017

Prvi koncert novoosnovanog KIC POP HORA, jedinstvenog u regionu, održan je sinoć u Velikoj sali KIC-a ”Budo Tomović”, a sala je bila mala da primi sve zainteresovane.

Okupivši istinske zaljubljenike u muziku i pjevanje, raznih profesija i generacija, KIC POP HOR nastao je kao spontani građanski projekat, dobivši kako kreativnu i organizacionu podršku JU KIC “Budo Tomović”, tako i logističku Nevladinog udruženja “Kutak”, pod čijim okriljem je osnovan, i njihovih čelnica, a ujedno i članica hora – Snežane Burzan i Sanje Radusinović.

Publiku su oduševili već na početku, sa prvim taktovima pjesme ,,Jedna zima sa Kristinom” i refrenom kojim su poručili: “Dobra vam noć, prijatelji”.

“Podgorici treba ovakav hor. Publika je pjevala svaku pjesmu, nije stala. Puno je interesovanja na svim društvenim medijima. Ljudi se interesuju, žele da dođu. Naravno da mogu. Ovo je otvoreni hor i od septembra, kada ponovo počnemo sezonu moći će da dođu na audiciju. Svi su dobrodošli”, poručila je direktrorica KIC-a Snežana Burzan.

Dragi prijatelji, bilo bi mi zadovoljstvo da se sutra vece druzimo na koncertu 'KIC POP HORA'. Srdacan pozdrav 🙂

Posted by Stevan Faddy Jr. on Monday, June 26, 2017

KIC POP HOR broji 60 članova, a na 90-min koncertu izveli su više od dvadeset domaćih i svjetskih pop – rok hitova, među kojima su: “What A Wonderful world”, “Imagine”, “Careless whisper”, “Dobra vam noć prijatelji”, “Goro moja”, “Zlatni dan”, “Balerina” i mnoge druge.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
zvizdan
Gost
zvizdan

ovo je super

Mira
Gost
Mira

Zgodno igra dirigent

Wednesday
Gost
Wednesday

Obzirom da postoje samo četiri mjeseca, bili su odlični, ne savršeni. Manje zamjerke su na račun Stevana Fedija koji je fulao na početku do te mjere da je ,u jednom momentu, Andrijana prihvatila mikrofon i otpjevala njegov dio sa njim. Bravo!!!

Jagoš
Gost
Jagoš

…bili su odlični, ne, savršeni.
Mislim da ste tako mislili!? Zapeta-zarez je čudo! Može da spasi, ali i da ubije! :)) Čuveni primjer: Ubiti ga ne ostaviti ga ! E , sad gdje stoji , iza ili ispred “NE”!? :)))

Wednesday
Gost
Wednesday

Mislio sam da NIJESU bili savršeni. Hvala na sugestiji. Savršeni su bili Viva Vox proljetos na trgu. Mada ipak je to drugačija vrsta hora…

Papilon
Gost
Papilon

Novljanin fali neko…….

Papilon
Gost
Papilon

Moji ljesnjani. …..

Podrska
Gost
Podrska

Bravo za hor! Ovakvim stvarima treba pruziti najvecu podrsku! Ne znam ko je dirigent ali svaka cast na energiji!

Send this to a friend