Kultura

Komedija Mogu li Vam pomoći izvedena u Baru

Mogu li Vam pomoći

Komedija Studentskog teatra iz Podgorice “Mogu li Vam pomoći, 2”, po tekstu i režiji Dragana Koprivice, uspješno je izvedena u velikoj sali Doma kulture JU Kulturni centar Bar, koji je bio i organizator programa.

Barska publika je na lijep način prihvatila predstavu Studentskog teatra o skrivanim stranicama pozorišta, o dešavanjima iza kulisa, kojima se baca drugačije svjetlo na uobičajenu sliku pozorišnih institucija. Scenska priča o mladoj hostesi, koja je uvjerena da je bolja od svih glumica matične kuće, i koja, čekajući početak predstave, izvodi svoj bizarni performans, ostavila je utisak na prisutne.

Selma Popara u glavnoj ulozi dokazala je da se uvijek javljaju novi talentovani amateri. Publici se posebno svidio mladi talentovani desetogodišnjak Filip Bojović, koji je svojim replikama pobrao aplauze i smijeh prisutnih. U ovoj komediji igraju i Sanja Veličković Radonjić, Amara Popara, Darko Bulić, Sandra Korora i Mirela Popara.

Nakon Bara slijedi izvođenje na velikoj sceni KIC-a “Budo Tomović” u Podgorici 3. juna, potom na 51. Festivalu dramskih amatera u junu u Bijelom Polju, a predstoje i gostovanja po drugim crnogorskim gradovima.

Send this to a friend