Kultura Prenosi utiske o koncertu

Massimo Savić o Festivalu KotorArt

Massimo Savić, nakon koncerta u Kotoru, u okviru Festivala KotorArt, koji je održan na Stadionu malih sportova na Benovu, 30. jula, šalje svoje obraćanje gdje prenosi utiske o koncertu.

Massimo je sa sjajnom ekipom muzičara izveo nove i stare hitove uz koje su čitav auditorijum podigli na noge.

Massimo Savić (vokal), Bruno Urlić (violina), Ivan Pešut (gitara), Alan Svetopetrić (gitara), Gojko Tomljanović (klavijature), Marko Matošević (bubnjevi) i Boris Popov (udaraljke) svojom harizmom i sviračkim umjećem su, u dvočasovnom nastupu, šarmirali publiku gdje je dobra energija vladala od samog početka koncerta.

Ovo je Massimov drugi nastup na Festivalu KotorArt.

Masimo je, pored najvećih hitova, predstavio i svoj novi album Sada, s kojeg su se uveliko izdvojile najslušanije pjesme, poput 1000 ljudi i Neka ti plove brodovi. Album, koji je objavila Izdavačka kuća Aquarius Records 2018. godine, predstavlja jednu vremensku tačku, postavljenu kao sadašnji trenutak u odnosu na prvi album Sjaj u tami, objavljen prije 35 godina, i u odnosu na budućnost, koja, sudeći po novim pjesmama, obećava sjajan uspjeh.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
vemaMGrađanin Kejn
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
vemaM
Gost
vemaM

Gledao sm njegov nastup na Bedem festu covjek je vise nego profesionalac ,cjelom koncertu je dao svoju dusu publici…..svaka cast majstore

Građanin Kejn
Gost
Građanin Kejn

Koncert je bio nestvaran. Ne znam ko je bolji muzičar, dal Massimo, ili njegov bend. Kapa dolje majstori.

Send this to a friend