Kultura

Naš festival na džez manifestaciji u Bremenu

German Jazz Expo i ministarstvo kulture Njemačke uputili su pozivnicu predstavnicima Petrovac Jazz Festivala za učešće na jednom od najznačajnijih džez sajmova u Evropi, koji će u aprilu biti održan u Bremenu.

“Ovo je sjajna prilika da promovišemo Petrovac Jazz festival i Crnu Goru, Budvu i sve firme koje žele da budu dio našeg štanda u Bremenu. Manifestacija pruža i mogućnost predstavljanja i na ostalim programima koji će biti realizovani tokom sajma. Petrovac Jazz Festival pozvan je da se predstavi na ovoj prestižnoj manifestaciji kao partner za budućnost, a ja se nadam da će uskoro i naša zemlja biti dio ove smotre”, kazao je direktor festivala Vinko Mihajlović.

On je podsjetio na veliki uspjeh Petrovac Jazz Festa, festivalski put u Kinu, kao i ulazak festivala u projekat “Silk road”, na poziv ministarstva kulture Kine.

“Naš boravak u Kini 2015. godine označio je početak divnih saradnji i udruživanja, pa se opravdano nadam predstavljanjima u drugim zemljama”, naveo je Mihajlović dodavši da su uveliko započete pripreme za 11. Petrovac Jazz festival koji će biti održan početkom septembra.

Send this to a friend