Kultura

Obilježavanje Dana nezavisnosti proteklo uspješno

Povodom obilježavanja Dana nezavisnosti, Ministarstvo kulture i Glavni grad Podgorica u protekle dvije večeri organizovali su sadržajne muzičke programe kojima su prisustvovali brojni posjetioci.

Centralna manifestacija bio je preksinoćnji devetočasovni koncert povodom Dana nezavisnosti, u Njegoševoj i Bokeškoj ulici. Pred brojnom publikom, nastupili su “Nipplepeople”, Kiril Džajkovski, Mahmut Orhan i Danijel Čehranov, a program je okončan u četiri sata ujutro. Ključni cilj organizacije – da koncert bude poklon prevashodno mladima, u potpunosti je ispunjen.

Noć kasnije, na Trgu nezavisnosti nastupio je Crnogorski simfonijski orkestar. I taj je koncert ispratila brojna publika, koja je bila u prilici da čuje višečasovni repertoar, na kojem su se našla djela niza kompozitora.

Programi u Podgorici, ujedno, bili su i uvod u sadržajnu koncertnu sezonu i brojne muzičke festivale, koji će ove godine biti održani uz podršku Ministarstva kulture.

4

avatar
1000
3
1
0
 
4
Prc CGJo madaDonicijanMitar
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prc CG
Gost
Prc CG

Pokažite sliku iz ptičije perspektive,ako smijete!!!!Ili ocete da je mi objavimo?

Donicijan
Gost
Donicijan

Ipak je to dan Referenduma…Dan Nezavisnosti jos cekamo

Jo mada
Gost
Jo mada

Na jedan koncert u jednu ulicicu da se proslavi 21 maj doslo vise ljudi nego sto ce “odupiraca” sve ukupno u ovo 2 mjeseca 🤣

Mitar
Gost
Mitar

Toooooo omladinino Crne Gore!!!
Tako se slavi Dan nezavisnosti.

Send this to a friend