Kultura Podgorica Art Festival (PAF) produžio rok za slanje prijava

Prijave za PAF do 15. septembra

Podgorica Art Festival (PAF) produžio je rok za slanje prijava za učešće na festivalu do 15. septembra. Time je zainteresovanim umjetnicima i stvaraocima iz Crne Gore koji do sada nisu ispunili onlajn prijavu omogućeno da predstave svoje stvaralaštvo u okviru dva prepoznatljiva segmenta festivala: Otvorena galerija i Otvorena scena.

Otvorena galerija predstavlja centralni izložbeni prostor u kojem umjetnici izlažu svoje slike, crteže, fotografije, skulpture i/ili radove primjenjene umjetnosti, dok je Otvorena scena rezervisana za studentske filmove, predstave, koncerte klasične muzike i literarne događaje.

Peti PAF će se održati od 18. do 22. septembra u centru Podgorice, na više lokacija – u Bokeškoj i Njegoševoj ulici, u Njegoševom parku, na platou ispred spomenika Petru I Petroviću Njegošu i u gradskim naseljima Stari aerodrom i Pobrežje.

PAF je interdisciplinarni festival muzičkog, dramskog, likovnog i književnog programa koji okuplja kako mlade, tako i starije, afirmisane umjetnike iz Crne Gore i regiona, i po svojoj formi, sadržaju i obimu predstavlja jedinstveni festival u regionu. Ove godine na PAF-u se očekuje oko 400 učesnika i izlagača iz Crne Gore i okruženja.

Više informacija o prijavama na web adresi www.artfest.me.

Send this to a friend