Kultura NPCG raspisali Konkurs

Raspisan konkurs za izradu idejnog rješenja autentičnog suvenira za nacionalne parkove i Ulcinjsku solanu

Foto: NPCG

Javno preduzeće za nacionalne parkove Crne Gore raspisalo je konkurs za izradu idejnog rješenja autentičnog suvenira za NP Durmitor, NP Lovćen, NP Biogradska gora, NP Skadarsko jezero, NP Prokletije i Park prirode Ulcinjska solana.

Autentični suvenir treba da predstavlja proizvod namijenjen turističkoj promociji nacionalnih parkova i ulcinjske Solane, koji će cijenom biti prihvatljivi u prodaji na slobodnom tržištu. Suveniri treba da imaju upotrebnu vrijednost, da budu stilski i estetski privlačni, kako bi svojim izgledom mogli da zadovolje umjetničke i proizvodne standarde, kao i da budu odraz tradicije, prirodne i kulturne baštine ovih područja. Za izradu suvenira mogu se koristiti isključivo ekološki prihvatljivi, prirodni materijali (drvo, vuna i kamen).

Na konkurs se mogu prijaviti sva zainteresovana pravna i fizička lica koja ispunjavaju uslove propisane Konkursom.

Rok za prijavu je 1. mart 2021. godine do 15 časova, dok će odabir najboljih autentičnih suvenira biti završen do 15. marta 2021. godine. Nagradni fond iznosi 600,00 eura (šeststotina eura).

O samom konkursu i uslovima učešća svi zainteresovani mogu se informisati na sajtu JPNPCG – www.nparkovi.me.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Petar
Gost
Petar

Cijelih 6 stotina eura za ideju i tehnicki predlog. Ovdje se samo intelektualni rad ne placa i omalovazava zato smo ovakvi

Send this to a friend