Kultura

Šerbedžija večeras u Podgorici

Predstavljanje zbirke poezije „Stranac“, autora Rada Šerbedžije, biće priređeno večeras u 20 sati u Gradskoj knjižari, u Ulici Ivana Vujoševića 33. „Stranac“ obuhvata retrospektivu Šerbedžjine poezije pa će posjetioci Gradske knjižare moći da uživaju u stihovima koje će autor tom prilikom kazivati.

O djelu će govoriti direktor Centra za kulturu iz Bijelog Polja Abaz Dizdarević, urednica u Izdavačkoj kući „Nova knjiga“ Jelena Krsmanović, PR Luštica Developmenta Dragana Bećirović i autor. Knjigu su krajem prošle godine objavili JU „Ratkovićeve večeri poezije“ i „Nova knjiga”.

Nakon podgoričke promocije Rade Šerbedžija će održati koncert sjutra veče, u 20 sati, u hotelu „Splendid” u Budvi. Cijena karte je 20 eura, a mogu se kupiti u „Splendidu” i Gradskoj knjižari na Trgu nezavisnosti u Podgorici.

Publika će pored pjesama iz novog repertoara biti u prilici da čuje i evergrin Šerbedžijine hitove kao što su „Ne daj se Ines”, „Ponekad dolazim, ponekad odlazim”, „Barbara”, „Imam pjesmu za tebe”, „Meni se dušo od tebe ne rastaje” i mnoge druge.

Send this to a friend