Kultura Ostani doma

Udruženje glumaca na Youtube kanalu nudi različite kulturno-edukativne sadržaje

Udruženje glumaca Crne Gore u narednim danima će na Youtube kanalu ponuditi različite kulturno-edukativne sadržaje. Njegovaće vašu dušu dozom dobre i plemenite riječi, preporučivaće knjige koje bi vam mogle značiti u ovom trenutku…

“Draga naša publiko, narednih dana nećemo vas opominjati, moliti, uznemiravati porukama, ponavljati koliko je važno ostati doma. Čini nam se da je sad prioritet da održimo zdrav duh kompletne zajednice. Osjećamo da je sada, više nego ikada, naša najvažnija uloga da iskoristimo svoj dar i nastavimo gdje smo stali u njegovanju duše.

U narednim danima na youtube kanalu, Udruženje će vam ponuditi različite kulturno-edukativne sadržaje. Njegovaćemo vašu dušu dozom dobre i plemenite riječi, preporučivaćemo knjige koje bi vam mogle značiti u ovom trenutku… Čitaćemo bajke i basne za vaše mališane. Pokazaćemo im kako da naprave lutke i naučiti ih kako tim lutkama da udahnu život. Govorićemo poeziju i prozu za djecu. Šaljite nam tekstove koje želite da pročitamo vašim mališanima. Možemo pročitati tekstove iz nastavnog plana i programa vaše djece kako bi im olakšali učenje. Odgovaraćemo na pristigla pitanja svih onih koji su zainteresovani da saznaju nešto više o magiji glume i ko zna što još.

Zato pratite nas, javljajte nam se. Relaksirajmo se. Nađimo mir u sebi. Napravimo Svoj Svijet u Svom Domu. Nemojmo zaraziti jedni druge koronom, nemojmo zaraziti jedni druge panikom, zarazimo se plemenitošću, pozitivnim mislima, empatijom. U nadi da ćemo brzo izaći iz ove situacije, očuvajmo zdrav duh u sebi. Ostani doma i njeguj dušu”, poručuju iz Udruženja glumaca Crne Gore.

M.D.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Saša furundžija
Gost
Saša furundžija

I ja bih recitovao svaki dan za 500.000 pomoći kulturi!

mrgud
Gost
mrgud

koji . . . . . .

Send this to a friend