Kultura

Vojinović i Lalošević posjetili 16. Međunarodni podgorički sajam knjiga i obrazovanja

Posjeta ministra Vojinovića i ministra Laloševića Sajmu knjiga

Ministri u Vladi Crne Gore, ministar prosvete Miomir Vojinović i ministar sporta Vasilije Lalošević posjetili su 16. Međunarodni podgorički sajam knjiga i obrazovanja i izrazili zadovoljstvo ovogodišnjim izdanjem Sajma, sajamskim programima i štandovima izlagača.

Ministar prosvete je naročito istakao i pohvalio kvalitet ponude i značaj učešća Univerziteta, škola, vrtića i drugih obrazovnih institucija na ovogodišnjem Sajmu.

U dužem, srdačnom razgovoru sa organizatorima Međunarodnog podgoričkog sajma knjiga i obrazovanja ministri su izrazili podršku organizaciji jedne od najznačajnijih kulturnih manifestacija u Crnoj Gori.

Tokom razgovora razmijene su i ideje o mogućnostima i načinima unaprijeđenja postojeće kao i proširenja buduće saradnje Sajma sa Ministarstvom prosvjete i Ministarstvom sporta. Iz oba ministarstva postoji volja da se još više afirmišu programi iz oblasti obrazovanja i sporta.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Uvijek kontra
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Uvijek kontra
Gost
Uvijek kontra

Država treba da prepozna i razvija kult čitalaštva jer je obrazovanje ključ razvoja svakog društva koje teži prosparitetu.

Send this to a friend