Djeca nove radionice

Aktivnosti Razvojnog centra: Naredne sedmice djeca prave čestitke, pahulje i novogodišnje ukrase

U Razvojnom centru udruženja Roditelji i naredne sedmice u fokusu su novogodišnje radionice, u toku kojih će prijavljena djeca unaprijediti svoje vještine ali i radovati se predstojećim praznicima. Planirana je izrada personalizovanih četitiki kombinovanom tehnikom, pahulja i kreativnih novogodišnjih ukrasa.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

srijedu, 23.decembra sa početkom u 18 sati uslijediće kreativna radionica pod nazivom Dizajniraj svoju čestitku, a namijenjena je djeci uzrasta od 5 do 8 godina.

Prijavljeni učesnici imaće priliku da koristeći praznične motive kreiraju svoju jedinstvenu novogodišnju čestitku. Ilustracije će se raditi na posebnom papiru u boji kombinovanom tehnikom. Cilj je da svako dijete uz kreativnost i maštu osmisli i personalizuje svoju čestitku. Uz dobro raspoloženje koje prati darežljivost djeca će poželjeti najljepše želje, uložiti trud i staviti personalni pečat u ovu čestitku, za najmilije. Radionicu vodi Milena Baćović, a broj mjesta je ograničen na 8.

petak, 25. decembra u 18 sati biće održana još jedna kreativna novogodišnja radionica Novogodišnje spretne ručice, a vodi je Marina Bokan.

Cilj radionice je usavršavanje motoričkih vještina, vježbanje koordinacije, preciznosti, a sve to uz zabavu i druženje sa vršnjacima. Na radionici će djeca uz pomoć prostih materijala koji se svakodnevno koriste praviti ukras, kojim će  ukrasiti svoju sobu ili jelku. Osim toga planirane su i magične pahulje, kao neizostavni dio ovih hladnih dana i glavna asocijacija na novogodišnje praznike. Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 5 do 11 godina, a broj mjesta je ograničen na 8.

Radionice će biti organizovane u skladu sa svim mjerama koje je propisalo Nacionalno kordinaciono tijelo za zarazne bolesti. Svi prisutni, kao i djeca starija od 5 godina su obavezna da imaju maske i poštuju distancu, koja će biti obezbijeđena na svakoj radionici.

Send this to a friend