Djeca nove radionice

Igračkoteka i Razvojni centar nastavljaju rad, naredne sedmice novogodišnje radionice

Igračkoteka i Razvojni centar Podgorica, udruženja Roditelji, od naredne sedmice nastavlja sa regularnim radionicama u toku kojih će djeca unaprijeđivati vještine. Pripremljene su dvije kreativno edukativne radionice, u novogodišnjem duhu, za predškolce i osnovnoškolce.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

Radionice će biti organizovane u skladu sa svim mjerama koje je propisalo Nacionalno kordinaciono tijelo za zarazne bolesti. Svi prisutni, kao i djeca starija od 5 godina su obavezna da imaju maske i poštuju distancu, koja će biti obezbijeđena na svakoj radionici. Radionice su ograničene na maksimum 8 učesnika.

ponedjeljak, 14. decembra, u 18 sati počinje kreativna radionica pod nazivom Do novogodišnje čarolije kroz kreativnost,  namijenjena djeci uzrasta od 6 do 8 godina.

Decembar je mjesec novogodišnjih čarolija i raspoloženja, a na ovoj radionici će upravo ta atmosfera i vladati. Za djecu osnovnoškolskog uzrasta su pripremljene različite aktivnosti na temu – Nova godina, kojoj se svi radujemo više nego ikada. Razgovaraće, crtati , igrati  zanimljive igre. U fokusu su socijalne vještine, lijepo izražavanje i kreativnost. Radionicu vodi studentkinja Fakulteta političkih nauka, sa smjera socijalni rad i socijalna politika Irena Vukčević.

U srijedu 16. decembra u 18 sati počinje nova kreativno edukativna radionica pod nazivom Dogodovštine jednog Djeda Mraza.

Novogodišnja euforija je nezamisliva bez djeda koji stiže pravo sa Ledenog pola. Šta se sve može dogoditi na putu do jelke svakog mališana, kakva pisma pristižu pred praznike i ko je bio dobar u toku godine pokušaćemo da saznamo na ovoj radionici. Osim toga, u toku kreativnog dijela radionice, mališani će vježbati preciznost, unapređivati maštu i družiti se sa vršjacima. Zajedno ćemo probuditi praznični duh. Radionicu su prepremile Ivana Vušković i Nina Matanović, a namijenjena je djeci uzrasta od 4 do 8 godina.

Send this to a friend