Djeca naredne sedmice

Online radionica Zelena šuma za djecu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta

Za narednu sedmicu Igračkoteka i Razvojni centar i Udruženje Roditelji su pripremili novu online radionicu u toku koje će djeca uzrasta od 4 do 8 godina, imati priliku da kroz druženje i razgovor sa svojim vršnjacima stiču nova znanja i jačaju svoje samopouzdanje.

utorak, 24. novembra  u 18 sati, putem Zoom platforme biće održana radionica pod nazivom Zelena šuma, namijenjena djeci uzrasta od 4 do 8 godina.

Na ovoj radionici prijavljena djeca će imati priliku da  se upoznaju sa bajkom “Zelena šuma”, autorke Snežane Radulović. Konstruktivnim razgovorom, kao i podsticajnim pitanjima obrađivaće vječita pitanja dobra i zla, kao i pitanje ljubomore. Mališanima će se obezbijediti prostor za sticanje novog iskustvo i izražavanje svoje autentičnosti , pri čemu  će razvijati maštu, kreativnost, ali i samopuzdanje, kroz zanimljive zadatke. Osim toga, u fokusu će biti i razvoj emocionalne inteligencije, kao i socijalizacija i vještine komuniciranja.

Radionicu će voditi profesorica književnosti Marija Nenezić i studentkinja psihologije Jelena Lacman, a biće realizovana putem online platforme Zoom. To znači da ga djeca mogu pratiti iz svojih domova, ali je važno da roditelji preuzmu ovu aplikaciju putem sledećeg linka: https://zoom.us/support/download Mogu je instalirati na računaru ili telefonu.

Svi roditelji za učešće svoju djecu mogu prijaviti najkasnije do utorka, 24. novembra. do 15 sati, i to putem email-a [email protected], ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. Prijavljeni roditelji dobiće pozivnicu/link za praćenje predavanja.

Send this to a friend