Djeca

Papirne pahulje u Razvojnom centru udruženja Roditelji

Igračkoteka i Razvojni centar udruženja Roditelji naredne sedmice sa osnovcima napraviće sniježnu čaroliju, uz pomoć makazica i kreativnosti. U utorak, 13. decembra, sa početkom u 18 sati, biće održana kreativna radionica pod nazivom Papirne pahulje, koja je namijenjena  djeci od 6 do 12 god.

Radionica će biti održana u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e -mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

“Pahulje su neizostavni dio novogodišnjih praznika, a djeci izvor velike radosti. U Podgorici  ih rijetko vidimo, pa ćemo zato uposliti ručice i maštu i napraviti autentične pahulje od papira. Kako u prirodi ne postoje dvije iste pahulje, tako će i svaka naša papirna pahulja biti drugačija. Cilj radionice jeste radovanje novogodišnjim praznicima, vježbanje motorike i razvijanje kreativnosti i sve to uz druženje sa vršnjacima uz novogodišnje pjesme”, kaže se u saopštenju Razvojnog centra.

Radionicu vodi Marina Bokan. Broj mjesta je ograničen na 12.

 

Send this to a friend