Dom

Astro uređenje doma

Prilikom uređenja doma, neko se vodi intuicijom, neko slikama iz časopisa o enterijeru, neko “pada” na feng šui, a neko pak “pita” horoskop. Ako ste u posljednjoj grupi, evo šta kažu astrolozi koju boju namještaja, zidova i detalja svaki znak treba da izabere.

Ovan

Strastvenom, hrabrom i temperamentnom Ovnu nijedna boja ne “stoji” kao crvena. Sa detaljima u crvenoj i boji rubina ovaj vatreni znak neće pogriješiti.

Bik

Senzualni Bik voli sve što je elegantno, luksuzno, otmeno i sofisticirano. Istovremeno, riječ je o zemljanom znaku, pa je pravi izbor za njega zelena i to smaragdna nijansa.

Blizanci

Vazdušasti Blizanci vole zelenu i žutu, pa bi, kao fleksibilni znak, mogli da kombinuju ove dvije boje. Kombinacija dvije boje je pravi izbor jer neuhvatljivim Blizancima sve brzo dosadi.

Rak

Ljubičasta je idealna boja za znak koji je privržen domu i porodici. Sentimentalni i emotivni Rakovi će svoju potrebu za stabilnošću i sigurnošću najprije ostvariti uz namještaj i detalje u boji ametista.

Lav

On voli da bude u centru pažnje, privlače ga svijetla reflektora, pa je žuta najlogičniji izbor za njegov “kavez”. Ali ne bilo koja žuta, već, zna se, zlatna.

Djevica

Praktične Djevice dobro se osjećaju u okruženju sa neutralnim tonovima, pa su siva, pastelnozelena i bijela pravi izbor za njih.

Vaga

Sofisticirane Vage vole harmoniju i jednostavnost i profitiraće od boja koje donose svježinu. Zelena, i to nijansa u boji žada, idealna je za Vage.

Škorpija

Kao i Ovnu, Škorpijama najviše odgovara rubin-crvena. One su strastvene, sklone promjenjivom i ekstremnom ponašanju, pa se dom u crvenoj boji slaže uz burni temperament Škorpije.

Strijelac

Sloboda i optimizam asociraju na osobe rođene u ovom znaku, a boja koja pojačava te osobine je ljubičasta.

Jarac

Stabilan, pouzdan Jarac treba da se opredijeli za boje koje odgovaraju njegovoj prirodi nesklonoj rizicima. Zato je plava za njega siguran izbor.

Vodolija

Kao i Jarac, i Vodolija voli plavu, ali zbog drugih razloga. Tamnoplava pojačava Vodolijinu intelektualnu i altruističnu prirodu.

Ribe

Veoma emotivne Ribe uživaju u nijansama zelene koje podsjećaju na dubinu mora i jezera, kakva je i njihova priroda – mistična i nedokučiva.

Send this to a friend