Dom

Cerovo centar u Podgorici je mjesto za najbolje ponude i popuste!

Foto: Cerovo
Foto: Cerovo

Pripremili smo posebnu akciju obuhvativši veći dio asortimana prilagođenog vašim potrebama i sezonskim proizvodima. S proljećem dolaze prilike za obnovu i osvježenje vašeg doma i vrta. Baštenski namještaj je na popustu od -20 odsto do čak -30 odsto na odabrane modele, a to je samo početak! Želite li urediti svoj travnjak? Iskra trimer je već od 98,99 eura, a Iskra kosilica za samo 159,99 eura!

Za uživanje na otvorenom prostoru, imamo sjajne ponude! Ljuljaška za 399e će dodati opuštajući dodir vašem dvorištu, dok će roštilj već od 48,79 eura osigurati nezaboravne trenutke za vaša porodična druženja.

Foto: Cerovo
Foto: Cerovo
Foto: Cerovo

Naš salon keramike i sanitarija nudi snižene cijene na odabrane modele umivaonika i mozaika za bazene! Umivaonici su sada čak 18 odsto jeftiniji, a najpopularniji modeli mozaika su na 20 odsto popusta! Osvježite svoje kupatilo ili bazen s vrhunskim detaljima!

Pridružite nam se za vaskršnjii program sa popustom od 25 odsto! A za ljubitelje baštenskog rada, imamo dobre vijesti! Baštenske/vinogradarske makaze su dostupne za samo 10,43 eura, a baštensko crijevo 3/4, dužine 20m svega 10,43 eura!

Foto: Cerovo
Foto: Cerovo

Pripremili smo pogodnosti i na sektoru građevinske hemije. Unutrašnja boja za zidove je dostupna po cijeni od 12,99  eura. Pored toga, imamo i jednokomponentnu, poliuretansku, tečnu hidroizolacionu membranu za ravne krovove. Ona nudi izuzetnu mehaničku, hemijsku, temperaturnu, vremensku i UV otpornost po cijeni od 101,92 eura.

Da ponuda bude kompletna, popustima smo obogatili i asortiman kućne dekoracije. Imamo artikle po super cijeni:

MELFI SERVIS ZA RUČAVANJE 18/1 MIX po cijeni od 29,99 eura

VAKUM VREĆA 80X100CM po super cijeni od 1,50 eura

VAKUM VREĆA 98X130CM po super cijeni od 2,20 eura

Kutija za nakit po cijeni od 9,99 eura

Akcija važi 26.04. i 27.04. ili do isteka zaliha.

Foto: Cerovo
Foto: Cerovo
Foto: Cerovo

Iskoristite ove nevjerojatne ponude i pripremite se za predstojeće praznike! Čeka vas još mnogo super cijena ovog vikenda. Posjetite naš praznični bazar, budite sa nama na našim društvenim mrežama Cerovo Home Dekor za više informacija, kao i na našem web-sajtu www.cerovo.com

Vidimo se ovog vikenda u Ulici Vojislavljevića 50! Cerovo, pokreće život!

Tags
Send this to a friend