Dom

Dekorišite dom cvjetnim “frizurama”

Dekorišite dom i istovremeno unesite zabavnu atmosferu u svaku vašu prostoriju uz pomoć zanimljivih vaza za cvijeće.

“Wig Flower Vase”, odnosno “vaza cvijetna perika” je unikatna dekoraciju koju je prvi put kreirala svjetska putnica Tanja da Kruz.

Ove vaze su ironično ženstvene vaze u obliku glave, koje su inspirisane portretima umjetnika Amedea Modiglianija. Vaza zbog svog interesantnog dizajna daje cvjećarima sa dobrim smislom za humor i frizerima sa bujnom maštom šansu da naprave nešto sasvim novo i drugačije.

Naravno, ne morate biti ni jedno ni drugo da biste posjedovali ovu vazu, jer je najbitnija mašta. Jednostavnost i originalnost ove vaze izazivaju u svakome želju da naprave nešto novo, zanimljivo i unikatno uz pomoć različitih vrsta biljaka.

Bilo da izaberete sukulente, prelijepe biljke koje cvjetaju ili vještačko cvijeće, sa ovakvim vazama možete stvoriti pravo umjetničko djelo, a dobro znate da upravo ovakav vid umjetnosti na najljepši način uljepšava i dopunjuje dom.

Vaza je ručno napravljena od keramike, sa rupicama na vrhu kroz koje treba da prolaze biljke. Na vama je da odredite dužinu i oblik “frizure”, a svakako će vas bilo koji odabrani dizajn nasmijati i zabaviti.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend