Dom

Imajte i vi luksuzno kupatilo uz samo par sitnica

Imajte i vi u svom domu luksuzno kupatilo kao iz filma.

1. Mekani pahuljasti peškiri

Transformaciju kupatila u spa oazu započnite odabirom peškira. Oni su neophodan dodatak i mogu promijeniti ako želite da vam ta prostorija “zamiriše” na luksuzno. Odličan izbor koji će potrajati godinama su peškiri čiji je sastav stopostotni pamuk .

2. Mirisne svijeće

Opustite sva čula uz pomoć ugodnih mirisa. Idealno rješenje definitivno su mirisne svijeće koje će prostor ispuniti svjetlošću, ugodnim mirisima i toplinom.

3. Tuš s efektom kišnih kapljica

Sinonim za luksuz može biti i tuš. Velika glava s velikim brojem rupica za vodu “omekšaće” pad vode, a istovremeno djeluje poput masaže i stvara efekt kišnih kapljica. Uz takav tretman tuširanje definitivno prestaje biti obaveza i postaje čisti užitak.

4. Prazne bočice od parfema

Bočice od parfema nipošto nemojte bacati. One su sjajan ukras za dom, a posebno efektno izgledaće u kupatilu. Raznobojne bočice možete posložiti na jedno mjesto ili ih pak rasporediti po kupatilu.

5. Sto u boji ili otkačeni tabure

Takav komad namještaja osim estetske ima i vrlo praktičnu ulogu. Pružiće oslonac prilikom nanošenja losiona na tijelo ili kreme za masažu stopala.

6. Kutije s printom i raznobojne korpe

Sve sitnice poput dekorativne ili preparativne kozmetike pospremite u kutije ili korpice. U obilju boja, printova i oblika, lako ćete pronaći takva stilizovana pomagala.

7. Poslužavnik

Scene iz romantičnih filmova i modnih editorijala insceniranih u kupatilu gotovo da ne mogu proći bez kadra uživanja u kupki s poslužavnikom za kadu. Takva mala površina idealna je za odlaganje svijeća, knjige i čaše vina. Priuštite sebi ovu sitnicu i uživajte u svojoj oazi mira.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend