Dom NE MORA DA BUDE SKUPO

Kako da sami napravite svoj savršen toaletni sto

Toaletni stolovi su jedan od omiljenih komada namještaja svih dama. To je samo naš kutak u spavaćoj sobi i zato ga uređujemo onako kako je baš nama volja.

Ako ste ljubitelj klasičnog stila, za kupovinu ili izradu toaletnog stola po mjeri i želji biste morali da izdvojite malo više novca (razumijemo vas u potpunosti).

Ali, ako ste kreativac, obožavate da same stvorite nešto jedinstveno i baš po vašem ukusu, onda ste na pravom mjestu – donosimo vam ideje kako da same napravite svoj sto za šminkanje.

Klasičan stil može da vas košta mnogo manje nego što ste mislili, ukoliko posjedujete retro sto i tabure ili stolicu.

Tada će biti potrebno samo da kupite ogledalo koje se uklapa i da starom stolu i stolici podarite novi život farbanjem i eventualnim presvlačenjem tkanine. Ostaje vam još da poređate šminku, parfeme, nakit i druge lične sitnice i vaš toaletni sto je gotov.

Ako imate malo prostora u sobi ili ste jednostavno ljubitelj minimalistikog stila, nekoliko mogućnosti vam je na raspolaganju – kupite veću zidnu policu i iznad okačite lijepo ogledalo; iskoristite sto koji već imate, uklopite ga sa ogledalom i lijepom stolicom ili tabureom…

Send this to a friend