Dom

Kašika Goûte: Prste da poližeš

Uz Goûte kašiku sada se otvara potpuno nov i sofisticiran način uživanja u hrani. Stvara se osjećaj kao da ližete prste.

Izgleda da je vrijeme da zaboravimo na kašike, noževe i viljuške i taj ukus metala koji kvari savršene ukuse u našim ustima, kada njima jedemo.

Zahvaljujući tehnologiji, hrana može biti još ukusnija. Sada uz pomoć kašike Goûte možemo osjetiti autentičan ukus hrane, kao da jedemo prstima. Recimo, kao da umočite prste u med i tako ga jedete. Kašika koja omogućava da hrana ima uskus kao da se jede prstima proizvod je dugogodišnjeg rada naučnika Charlesa Michela i Andreasa Fabiana.

Oni su godinama bili zainteresovani kako da proizvedu pribor pomoću kojeg će hrana imati što autentičniji ukus. Sada su stvorili kašiku koja je idealna za jelo kremastih proizvoda.

I zašto je sada hrana koja se jede ovom kašikom ukusnija nego ona koja se jede običnom kašikom? Upravo zbog toga što je osjećaj u ustima sličan onom kao da hranu jedete prstima. Fabian kaže da je uživanje u hrani koja se jede rukama savršeno prirodno. Prema istraživanju, Goûte kašika poboljšava ukus hrane za 40 odsto, u odnosu na onaj koji osjećamo kada jedemo običnom kašikom.

Send this to a friend