Dom

Magična novogodišnja dekoracija u Cerovu!

Dolazak novogodišnjih praznika donosi sa sobom toplinu, radost i očekivanja. Jedan od najljepših načina da dočekamo ovo vrijeme je ukrašavanje našeg doma posebnim novogodišnjim dekoracijama. Predstavljamo vam različite elemente novogodišnje dekoracije koji ne samo da će unijeti praznični duh u vaš prostor, već će i stvoriti nezaboravnu atmosferu koja će vas okupiti sa porodicom i prijateljima.

Foto: Cerovo
Foto: Cerovo

Djeda Mraz – Srce prazničnog ugođaja:

Nema ništa simboličnije od figure Djeda Mraza kada je u pitanju novogodišnja dekoracija. Postavljanje Djeda Mraza u različite djelove doma unosi duh darivanja i čini prostor toplim i dobrodošlim. Djeda Mrazeva figura, bilo da je u obliku ukrasne figure ili lutke, odmah stvara praznično uzbuđenje i podsjeća nas na radost deljenja poklona.

Sjaj kugli – blistava ljepota:

Kugle su bezvremeni simbol praznične dekoracije. Postavljanje sjajnih kugli na jelku ili oko prostora donosi magiju i svetlost praznika. Ove sjajne loptice ne samo da dodaju estetski dojam već i reflektuju svetlost, stvarajući prelepe igre boja u vašem domu.

Svjetlost jelke – zvjezdano nebo u vašem domu:

Jelka je centralni dio svake novogodišnje dekoracije. Postavljanje raznobojnih svijetala na jelku ne samo da ističe njen prelijep oblik već i stvara atmosferu topline i bliskosti. LED lampice, svijeće ili drugi oblici svijetala dodaju praznični sjaj vašem prostoru, pružajući mir i ugođaj.

Novogodišnje figure – šarenilo djetinjstva:

Osim Djeda Mraza, postoji mnogo drugih simbola koji unose duh praznika u vaš dom. Sneško Bijelić, irvasi, anđeli i zvezde, sve su to figure koje podsećaju na čaroliju Božića. Postavljanje ovih figura po prostoru dodaje dozu djetinje radosti i osvježavaća sjećanja na bezbrižne trenutke prazničnih dana.

Pravilno kombinovanje boja – harmonija u dekoraciji:

Kombinovanje pravilnih boja ključno je za postizanje harmonične novogodišnje dekoracije. Tradicionalne boje poput crvene, zelene i zlatne često dominiraju prazničnim dekorima, ali i dodavanje bijele ili srebrne može doprinijeti eleganciji. Važno je da boje stvaraju ugodan kontrast i doprinose opštoj prazničnoj atmosferi.

Uređenje prostora tokom novogodišnjih praznika ima moć da stvori nezaboravnu atmosferu i podseti nas na radost deljenja i ljubavi. Figure Djeda Mraza, sjajne kugle, svjetlost jelke i ostale novogodišnje dekoracije zajedno stvaraju praznični raj u našim domovima. Ne zaboravite da je najvažniji element praznične dekoracije ljubaznost i toplina koje delimo sa voljenima.

U Cerovu stvaramo novogodišnje praznike nezaboravnim!  Od 10. do 17. novembra, spremili smo iznenađenje za vas – fantastičnih 20 odsto popusta na naš bogati novogodišnji program! Popust važi i za online kupovinu.

Osvježite svoj dom prelijepim i drugačijim novogodišnjim ukrasima, dekoracijom i tekstilom!

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku – radujemo se vašem dolasku u naše maloprodajne objekte širom Crne Gore! Od skoro u Podgorici u Ulici Vojislavljevića 50. Dobro došli.

www.cerovo.com   068 878 151

Vaše Cerovo

 

Tags
Send this to a friend