Dom

Opremanje kupatila: Vječita dilema tuš kabine ili kade?

Foto: Cerovo

Opremanje kupatila uvijek donosi dilemu da li se odlučiti za kadu ili tuš kabinu. Kada su mali prostori u pitanju, pravilna organizacija elemenata je izuzetno bitna. Naša preporuka za manja kupatila je tuš kabina. Predstavljamo Vam tuš kabine njemačkog proizvođača Huppe.

Optimizacija prostora

Preporuka je da tuš kabinu stavljate na gotovu keramiku a ne na odgovarajuću tuš kadu jer osim atraktivnog dizajna dobićete maksimalnu praktičnu iskorišćenost prostora za koji ste namijenili da bude tuš dio. Još ukoliko stavite staklo tuš kabine transparentno, na taj način i dio tuš prostora se stapa sa ostatkom kupatilskog ambijenta te dobijate na vizuelnoj veličini prostora.

Foto: Cerovo
Foto: Cerovo

HUPPE tuš kabine, lider su u ovoj oblasti, dolaze u različitim dimenzijama i varijantama, pružajući fleksibilnost i prilagodljivost vašim potrebama. Kolekcija X1, osim standardnih dimenzija 80×80 i 90×90 kvadratnog i polukružnog oblika, ima i varijante kabina koje posjeduju i jedno pokretno i jedno fiksno staklo. Fiksni dio se radi u dimenzijama od 70-100cm širine, dok pokretno vratno krilo se radi u dimenzijama od 90 -160cm širine.

Kvalitet na prvom mjestu

Sama kabina je sastavljena od kaljenog sigurnosnog stakla od 4,6 ili 8mm debljine dok samo staklo posjeduje i jos jednu varijantu, Antiplaque zaštitni premaz sa unutrašnje strane kabine koji omogućava manje zadržavanje kamenca i jednostavno čišćenje. Profili Huppe kabina su izrađeni od visoko kvalitetnog aluminijuma u hrom, zlatnoj i crnoj završnoj obradi.

Foto: Cerovo
Foto: Cerovo

Kompaktne dimenzije, veliki učinak

Standardne dimenzije kabina za tuširanje obično uključuju kvadratne oblike poput 70×70, 80×80 ili 90×90 cm, kao i pravougaone verzije poput 100×80 cm. Ove dimenzije se odnose na unutrašnji prostor za tuširanje. Treba uzeti u obzir da će za otvaranje vrata od kabine, kao i prostor za kretanje unutar kupatila, biti potreban dodatni prostor. Pored Huppe kabina u Cerovo kompaniji u ponudi možete pronaći i walk-in varijante paravana koji su prije svega jako praktični.

Zaštita okoline

HUPPE se obavezao održivosti i ekološkoj odgovornosti. Sve HUPPE tuš kabine proizvedene su koristeći visokokvalitetne, ekološki prihvatljive materijale i pridržavaju se strogih standarda kontrole kvaliteta. To osigurava da svaka kabina zadovoljava rigorozne kvalitetne standarde HUPPE-a, pružajući vam tuširanje koje je pouzdano koliko i uživanje.
Kada je u pitanju odabir između kade, tuš kabine ili step-in paravana za vaše kupatilo, postoji niz faktora koje treba uzeti u obzir. Ako želite savjete i preporuke prilagođene vašem konkretnom zahtjevu, preporučujemo vam da se konsultujete sa stručnim timom iz Kompanije Cerovo.
Njihovi iskusni prodavci i arhitekte sa dugogodišnjim iskustvom mogu vam pomoći da kreirate kupatilo baš onakvo kakvo ste zamislili. Da biste dobili najbolje savjete i ideje, posjetite neki od Cerovo salona u Baru ili Podgorici, u Ulici Vojislavljevića 50!

Budite u toku sa novostima i inspiracijama iz Cerovo kompanije tako što ćete pratiti njihove društvene mreže.

©cerovo_home_decor

©kompanija_cerovo

Kontakt tel 068 834 834

https://cerovo.com/

Send this to a friend