Dom

Podovi koji će vas oduševiti: Iskusite ljepotu LVT podova od Graboplasta

LVT podovi (eng. Luxury Vinyl Tile) su sinonim za vrhunsku podnu oblogu koja pomjera granice u komercijalnim i stambenim prostorima. Njihova popularnost raste iz dana u dan zahvaljujući njihovoj nevjerojatnoj izdržljivosti, jednostavnosti održavanja i širokom spektru dizajna.

Kada je riječ o izboru, LVT podovi od Graboplasta vas ostavljaju bez daha. Mogu se prilagoditi raznim veličinama, oblicima, bojama, uzorcima i teksturama kako bi zadovoljili sve vaše estetske zahtjeve.

Bilo da sanjate o toplini i autentičnosti drvenog poda, želite luksuzni kameni efekt ili moderan geometrijski dizajn, u Cerovo prodajnim centrima kolekcija LVT podova je vaša inspiracija.

LVT podovi su pravi izbor za gotovo svaki prostor. Kuhinje, kupatila, dnevne boravke, hodnike ili poslovne prostore – LVT podovi će vam pružiti izdržljiv i lako održavajući pod. Možete biti potpuno sigurni da će vaš pod odoljeti testu vremena, čak i uz visok protok ljudi.

Jedinstvenost Graboplast LVT podova leži u njihovoj izradi od višeslojnih materijala. Gornji sloj, zaštitni sloj od prozirnog vinila, pruža otpornost na ogrebotine i habanje. Donji slojevi su pažljivo dizajnirani kako bi pružili stabilnost, podršku i izolaciju od buke i topline. To znači da ćete imati pod koji je ne samo lijep, već i veoma izdržljiv.

LVT podovi se mogu postaviti na različite načine, uključujući postavljanje na ljepilo ili lijepljenje preko postojećih podova. Postavljanje ovih podova može biti relativno jednostavan postupak, ali preporučljivo je da se radi po uputstvu proizvođača i uz stručno nadziranje kako bi se osigurala pravilna instalacija.

Ne propustite priliku da otkrijete revolucionarne LVT podove od Graboplasta u Cerovo maloprodajnim objektima širom Crne Gore kao i na novoj lokaciji u Podgorici u Ulici Vojislavljevića 50.!

Dajte vašem prostoru potpuno novu dimenziju elegancije, izdržljivosti i ljepote.

Vaše Cerovo

www.cerovo.com

Send this to a friend