Dom

Trik sa čašom vode koji će očititi vaš dom od negativne energije

Životni je prostor mjesto na kojem se susreću razne energije – naši osjećaji i misli emitiraju određenu energiju, ali i privlače neke druge energije. Članovi porodice, susjedi i gosti u naš dom mogu unijeti negativnu energiju koja pak može uticati na naše raspoloženje i dobrobit.

Nepoželjna energija takođe može biti rezultat negativnih osjećanja, misli, događaja i stresa koje ste proživjeli u svome domu. Vaš dom može se ponašati poput sunđera i upijati sve što se u njemu događa, a često se negativna energija akumulira u uglovima i skrivenim mjestima.

Vjeruje se da negativna energija koja se uvukla u dom može uticati na čitav vaš život, budžet, odnose s članovima porodice i da može poremetiti životnu harmoniju. Posljedica toga bit će osjećaj bezvoljnosti, letargije, nemira, tjeskobe.

Zbog toga je važno na vrijeme otkriti da je vaš životni prostor natrpan negativnom energijom, a to možete učiniti pomoću jednostavnog trika za koji vam treba čaša vode, morska so i alkoholno sirće.

U prozirnu čašu uspite morsku so u količini koja će ispuniti otprilike jednu trećinu čaše. Zatim ulijte jednu trećinu vode i isto toliko sirćeta i ostavite čašu u prostoriji za koju mislite da je puna negativne energije. Stavite je na neko skriveno mjesto te pustite da odstoji cijeli dan. Pripazite da niko ne pomjera čašu dok je u sobi.

Nakon 24 sata provjerite kako čaša izgleda – ukoliko izgleda isto kao kada ste je ostavili, to znači da u toj prostoriji nema negativne energije. Ako su se na čaši pojavile mrlje ili puno mjehurića, odnosno vidljivo je da ne izgleda isto kao kada ste je ostavili, to znači da u toj prostoriji ima negativne energije.

U tom slučaju ponavljajte trik s novom čašom sve dok ne postane čista kao kada ste je ostavili. Sadržaj čaše nakon svakog testiranja izlijte u WC šolju i pustite vodu kako bi negativna energija zauvijek otišla iz vašeg doma.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Slobodu
Gost
Slobodu

Mogli bi ovo probati na trgu Slobode

Neko
Gost
Neko

Koliko se ja razumijem u hemiju, biće i mrlja i mjehurića, tako da… ne gine vam negativna energija 😉

Sveto M iz BG
Gost
Sveto M iz BG

Vjerujem u Sve i Svašta,Zmajeve ,Vještice Bogove..i u DPS…ali u ovo..alo..

zoko
Gost
zoko

Jabukovo ili vinsko sirce?

apsurd
Gost
apsurd

Alkoholno, ahahaha…

Send this to a friend