Dom

Veliki Cerovo rođendanski popusti

Dragi naši kupci,

VELIKI CEROVO ROĐENDANSKI POPUSTi/ Foto: Cerovo

Ponosno objavljujemo da Cerovo, vaša omiljena destinacija za opremanje doma u Podgorici, slavi svoj prvi rođendan! Ovom prilikom donosimo NAJBOLJE ponude u gradu i obećavamo nezaboravno iskustvo šopinga! Cerovo, koje je postalo sinonim za kvalitet i izbor, slavi svoj rođendan sa puno stila!

Povodom našeg rođendana pripremili smo za vas nevjerovatne popuste na mašine i alate, baštenski namještaj, opremu za kupatilo, keramiku i sanitarije, dekorativnu rasvjetu, male kućne aparate, kućnu dekoraciju i završne materijale u građevinarstvu. Zato vas pozivamo da posjetite Cerovo centar 12. i 13. aprila i uživate u velikom rođendanskom popustu od -20 odsto na kompletan asortiman i fenomenalnim cijenama koje smo pripremili samo za vas.

Zajedno gradimo, zajedno slavimo – jer vaše zadovoljstvo je naš prioritet! Tokom ova dva dana, imate priliku znatno uštedjeti uz sljedeće popuste:

Kuhinjske slavine su na popustu od -25 odsto

Tiganj za palačinke – 3,99 eura
Toster trouglasti – 9,99 eura
Štapni mikser – 8,99 eura

Podovi:

Laminat Florpan 7ca već od 7,02 eura

LVT pod počevši od 13,65 eura

Kupatilo:

Umivaonik Viktorija samo 32,40 eura

Ogledalo Gedy 50×80 – 36,90 eura

Uno slavina 30,70 eura

Peškiri bijeli 70×140 – 4,25 eura

Rasvjeta:

VRTNA lampa stubna – 14,21 eura

Visilica – 10,43 eura

Dnevna soba:

Tabure sa poklopcem 13,93 eura

Polica ugaona 5,47 eura

Sto za djecu 23,64 eura

Posebno ističemo i pogodnost na sektoru građevinske hemije: za svaku kupovinu u vrijednosti od 200 eura, darujemo vam proizvode brenda Iskra boje i premaze za drvo i metal. Vi birate artikal prema svojim potrebama.

Ovo je samo dio od preko 100 super cijena! A svaki stoti račun nagrađujemo fritezom na vruć vazduh. Dođite i uvjerite se zašto Cerovo CENTAR ostaje vaš prvi izbor za sve potrebe opremanja doma!

Čekamo vas 12. i 13. aprila u Ulici Vojislavljevića 50. Za više informacija o popustima i akcijama posjetite našu web stranicu www.cerovo.com. Popust vrijedi i za online kupovinu.

Jer Cerovo pokreće život.

Send this to a friend