Dom Multipraktik sto

Za moderan dom: Pametni stočić koji pušta muziku i puni telefon

Stočić Victrola zaslužuje svoje mjesto u svakom modernom malom enterijeru (ili eksterijeru) jer pored osnovne funkcije, služi i kao bluetooth zvučnik i punjač za telefon. Zahvaljujući snažnom zvučniku koji je integrisan u stočić, možete još više uživati u omiljenoj muzici iz telefona.

Ispod drvene ploče stola nalazi se panel sa dva USB ulaza tako da je omogućeno punjenje dva pametna telefona, tableta ili druga uređaja dok su odloženi na stolu. A ukoliko želite da izbjegnete uparivanje uređaja i strimovanje putem bluetooth-a, stočić posjeduje i aux ulaz preko kojeg se može povezati sa bilo kojim audio uređajem.

Osim što možete da slušate omiljene pjesme putem bluetooth zvučnika, ovaj pametni stočić ima ugrađen mikrofon koji omogućava da obavljate telefonske pozive preko njega.

Dugmad na suprotnoj strani od USB ulaza omogućavaju da uključite ili isključite pametni stočić, da pustite ili pauzirate muziku i podesite jačinu zvuka.

Naročito je praktično to što stočić Victrola ne mora da bude konstantno uključen na struju. Unutrašnja baterija koja ga napaja ima kapacitet od 2200 mAh i osigurava osam do deset sati slušanja muzike bilo gdje u domu ili van njega.

Send this to a friend