Ishrana

Jedna čaša ovog napitka i osjećaj nadutosti će nestati

Naduvenost stomaka zbog unošenja hrane koja nadima, česti je problem kod svih. Ovaj problem teško je odstraniti u kratkom roku, a najgore od svega je što se stalno ponavlja dok ne shvatite koja hrana ne prija vašem organizmu.

Međutim, postoji nevjerovatan recept koji ovaj problem siječe u korijenu, a pravi se za svega 60 sekundi. Poznato kao Sasi voda, ovo piće dobilo je ime po ženi koja ga je osmislila, Sintiji Sas.

Ono što je prednost ovog napitka i što ga izdvaja od mnogih drugih za koje ste možda čuli je što ima nula kalorija, pojačava probavu i što poboljšava opšte zdravlje organizma i vaše tijelo čini jačim i izdržljivijim.

Priprema: 2 l vode, 12 listova nane, 1 kašičica svježeg rendanog đumbira, 1 limun (srednje veličine i tanko siječen), 1 krastavac (srednje veličine, oljušten i tanko siječen)

Pomiješajte sve ove sastojke i vaše piće će biti spremno za konzumiranje. Važno je da napitak pijete svakog dana, osam do 10 čaša dnevno. Voda će vam znatno poboljšati probavu, pa će na taj način smanjiti vaš apetit, kao i nadimanje zbog kojeg ćete nakon obroka biti 10 puta lakši.

Send this to a friend