Ishrana

Ovu voćku treba da ubacite u vašu ishranu, a mi vam donosimo savjete i kako

Koliko često u svojoj ishrani imate urme?

Ova čudnovata voćka je prava riznica vitamina, minerala, a sadrži i bjelančevine, ugljene hidrate, aminokiseline, antioksidante. Zbog toga i ne čudi što urmu nazivaju „plod života“. Urma ne sadrži holesterol i brzo može snabdjeti naš organizam dodatnom energijom.

Upravo zato su urme i proizvodi na bazi urme odličan izbor za sve koji žele zdravo da se hrane. Odličan su izbor i za djecu.

Umjesto klasičnih čokoladica, ubacite im u užinu sirove veganske pločice, bez dodatog šećera i glutena, a izuzetno ukusne i na bazi urme. Upravo takve su Vitalia Raw Vars veganske pločice na bazi voća i sjemenki, koje su cold pressed što znači minimalno prerađene i sadrže sve originalne enzime i hranjive sastojke.

Raw Bars dostupne su u tri kombinacije ukusa urma, orah, jagoda i kinoa, urma, badem, čia i kakao i urma, smokva, amarant i indijski orah. Sadrže više od 80% voća, a glavni sastojak ove tri kombinacije ukusa je urma, koja sadrži 11% dnevne doze gvožđa, minerale – kalcijum i magnezijum i vitamine B i E.

Naravno, ne smije se zaboraviti ni sam početak dana – doručak, koji nam obezbjeđuje „gorivo“ za cijeli dan. Ekonomično i praktično rješenje je Vitalijin musli sa sirovim sjemenkama i voćem.

U čak pet kombinacija ukusa svako će naći ono što voli! Ljubitelje tropskog voća – papaja, mango, ananas, banana, kokos, čeka čak 35 odsto ovog voća u pakovanju Musli Egzotik. Pored ovog, dostupni su i Musli Šumsko voće i Musli Orašasti plodovi, kao i Musli Klasik. Oni koji uživaju u čokoladnim ukusima oduševiće se sa čak 20 odsto čokolade u Musli Čokolada.

Vitalia Musli, između ostalog, puni su enzima, vitamina, zdravih masti i minerala i to u svom prirodnom obliku, te proteina biljnog porijekla.

Dobra vijest i za vegane i vegeterijance – ovaj musli pravi izbor je i za njih!

Uz Vitalia Raw Bars i Vitalia muslije uvedite žitarice i zdrave sastojke u vaš svaki dan.

I baš kako kaže Vitalia slogan – Junk free, guilt free! Bez razmišljanja i griže savjesti uživajte u svakom zalogaju.

Send this to a friend