Moda

Albanka kreirala linuju vještačkih trepavica pod nazivom Kosovo

Američka šminkerka i vlogerka Foinika Kej kreirala je liniju vještačkih trepavica pod nazivom “Kosovo”.

Foinika kaže da joj je od malena san da ima svoju liniju vještačkih trepavica i da ne vjeruje da ih je zaista izbacila na tržište. Da bi nastao proizvod, sarađivala je sa Tarte cosmetics-om i Sehora-om.

Poručuje da su njene trepavice odličan izbor ako želite da se zabavite i flerujtete. Poželjećete, kaže Foinika, da ih nosite svake večeri u izlasku sa drugaricama.

Ona je porijeklom sa Kosova, a živi i radi u Njujorku.

View this post on Instagram

My FIRST EVER collab with @tartecosmetics is now LIVE on tarte.com & @Sephora online! Introducing my Kosova & 0-100 #EXTERIORGLAMXTARTE lash sets, NEW #crueltyfree & #vegan lash styles! Kosova is perfect for your everyday makeup look and keeps you feeling flirty & fun! 0-100 are statement lashes that you want to wear on any night out with your girlfriends 🍾 Each set of lashes also comes with its own full-size tarteist PRO lash adhesive in clear for quick & EASY application. My #exteriorglamxtarte sets are just $16 each – that’s 20% less than if you purchased the lashes & glue separately! 🎉 Head to tarte.com or @Sephora online to shop!! #tartecosmetics #NewatSephora #veganlashes #veganbeauty #latexfree #formaldehydefree

A post shared by Foinika Kay (@exteriorglam) on

13

avatar
1000
8
5
0
 
13
ToskeJoximGostFrankoTito
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gost
Gost
Gost

Baš je lijepa i seksi ali joj je naziv trepavica loš.

Dijaspora
Gost
Dijaspora

Dokle bre više? Albanci i Crnogorci u sred Tirane i Podgorice jutros razvili albansku i crnogorsku zastavu i to opet po ko zna koji put provociraju pošteni, mirni i nevini narod u Srbiji…🤫 Dokle bre više? Hrvati u sred Zagreba jutros razvili hrvatsku šahovnivnicu/zastavu i to opet po ko zna koji put provociraju pošteni, mirni i nevini narod u Srbiji… Više »

Franko
Gost
Franko

Nije ti ga lako!

Joxim
Gost
Joxim

Srećan ti praznik dijasporo. Došli ste,glasali i nestali. Mi već znamo kako su nam jutros prazni tanjiri. I nemojte previše mudrovati o Srbiji Srbija je za vas svijet.

Toske
Gost
Toske

@Joxim, samo nesposobnim i nekorisnim ljudima su tanjiri prazni. Druze, drzava ti nije kriva sto nijesi sposoban da radis! Samo mi molim te nemoj reci kada bi bio stanovnik Srbije da bi ti tanjir bio pun.

Srecna i vjecna Crna Gora!!!!

Mima
Gost
Mima

Lijepa djevojka.xxy😂

Slavko
Gost
Slavko

Lijepo od nje sto reklamira Srbiju.

Realan
Gost
Realan

Pravi dokaz da ljepota i inteligencija nemogu zajedno .

.....
Gost
.....

Neka proba da napravi sa istim imenom i nešto za hemoroide😂😂😂😂😂😂😂😂

Gospava
Gost
Gospava

Nista joj ne bi falilo pa da je crnogorka ili srpkinja !!!!

Senka
Gost
Senka

Srbi na aparatima

xxy
Gost
xxy

Pravi naziv za vjestacke trepavice nazvane po vjestackoj drzavi. Koliko traju te vjestacke trepavice kad se stave.?

Tito
Gost
Tito

@xxy ahhahahahahahahahah,u centarr hahahaha

Send this to a friend