Moda

Crnogorka prva pratilja na takmičenju za Princezu svijeta

Plavljanka Slađana Martić prva je pratilja na takmičenju Princeze svijeta koje je održano u Bodrumu, u Turskoj.

Na ovom prestižnom takmičenju prelijepa Slađana je predstavljala Crnu Goru i još jednom dokazala da Crnogorke prednjače u ljepoti, a kako kaže za CdM, bila joj je velika čast i zadovoljstvo da predstavlja svoju zemlju.

“Moram reći da sam zaista prezadovoljna. Biti prva pratilja Princeze Svijeta među svim tim prelijepim djevojkama iz cijelog svijeta je za mene privilegija. Ispunila sam svoja očekivanja, očekivanja moje porodice, prijatelja, kreatora Aleksandra Dada Jovanovica koji je i organizovao kasting, kao vlasnik licence. On je čak i srećniji od mene”, uzbuđeno priča za naš portal uspješna manekenka.

Pobjednica na ovom takmicčnju bila je predstavnica Rusije, dok je za drugu pratilju izabrana predstavnica Ukrajine. Treća je Turska, a na četvrtom mjestu bila je Srbija.

“Ono što je za mene najvažnije bilo na ovom takmičenju jeste to što sam upoznala sve te drage djevojke i stekla nova prijateljstva. To je ono što ostaje za cijeli zivot i vrijedi više od jedne krune i titule”, dodaje Slađana.

Slađana se manekenstvom bavi od svoje 16. godine. Radila je revije za skoro sve domaće kreatore, uključujući pomenutog Jovanovića, a tu su i Marina Banović, Lazar Ilić, Nada Koljenšić, kao i svjetska imena Vivijen Vestvud i Roberto Kavali.

“Prije pet godina sam predstavljala Crnu Goru na svjetskom takmičenju Miss Liberty of the World na Kipru, dok sam 2013. godine ušla u top 10 na izboru za Elitovo lice. Radila sam brojne reklamne kampanje za mnoge spotove, a učestvujem i na Crnogorskoj nedjelji mode”, priča o svojim uspjesima ova manekenka.

Navodi da je na kastingu za takmičenje Princeze svijeta kreator Jovanović prepoznao njen potencijal.

“Od samog početka je vjerovao u mene pa sam na kraju opravdala njegova očekivanja. Nekoliko nekoliko nedjelja sam imala duge i naporne probe i pripreme ne bi li sve ispalo onako kako treba, pa se sve to sada mojom krunom isplatilo”, ističe ona.

Slađanin uzor, pak, nijesu svjetske manekenke, modeli, niti glumice.

“Moj uzor je moja majka, oličenje zene, hrabrosti i konca koji povezuje jednu porodicu”, dodaje ona.

Osim manekenstvom, 22-godišnja Martićka je i uspješan student Fakulteta za drzavne i evropske studije (FDES) u Podgorici. Za nju modeling nosi mnogo odgovornosti, odricanja i napornog rada ali isto tako donosi prelijepa iskustva i otvara vrata svjetske scene.

“Ono što bih poručila mladim djevojkama koje žele manekenstvom da se bave da je to odluka koju same donose. Samo želja i volja ih moze odvesti do pravog cilja, ne vodeći se time da cilj opravdava sredstva, već je potrebno uključiti mozak i raditi ovaj posao pametno i pošteno i uspjeh je zagarantovan”, poručuje ona.

S.Bošković

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Canton ticino ⛴
Gost
Canton ticino ⛴

Sve su one njeznog pogleda ?

gost
Gost
gost

Sto cine ove zene s usnama…

milosav
Gost
milosav

nikad cuo ni za ovu, ni zatakmicenje, niti za jovanovica ,…ali malo reklame ne mari da se mala probije malo

KRALj NIKOLA
Gost
KRALj NIKOLA

dado jovanovic vlasnik licence.. o boze.. koliku to tezinu ima u svijetu mogu da zamislim, a svake godine ga odrzava u bodrum u nekom trecerazrednom hotelu.. sto ne kazes i da si platila 1500e da odes tamo…

Nikolina
Gost
Nikolina

A sto se tice hotela udji na internetu i ukucaj La Blanche Island Bodrum,jer ti to samo mozes na internetu da vidis:)))))) A Sladja I Dado se upravo kupaju u aqva parku hotela i masu ti :))))))))

Monarch Highlan
Gost
Monarch Highlan

A jeli “gledna” iz Gornjijeh Mrka ili iz donjijeh,ako nije otud mozda iz Kokota isto gornjijeh i donjijeh?

Send this to a friend