Moda

FOTO: Haljina Nikol Kidman podijelila javnost

Australijska glumica Nikol Kidman čini se da ne može da omane kada su modni izbori u pitanju. Zahvaljujući vitkoj figuri i visini na kojoj bi joj i manekenke pozavidjele, sve što ova lijepa plavuša obuče, stoji kao saliveno.

Ono po čemu se ova atraktivna glumica izdavaja od drugih dama, a koje takođe nazivamo modnim ikonama, jeste smjelost da ponese odjevne kombinacije koje malo kome stoje. Za one manje hrabre dame, potrebno je vrijeme da usvoje nešto što je neobično, što spaja naizgled nespojivo, ma koliko da se radi o apsolutnom modnom trendu. S Nikol to nije slučaj.
Haljina koju je glumica ponijela na australijskoj premijeri filma “Lion” oduševila je modne kritičare.
Spoj trenutno veoma popularne rustične čipke, karnerića i lepršavog materijala sa printom, modni znalci su ocijenili čistom desetkom. S druge strane, onima manje stručnim, dužina haljine do sredine lista je u najmanju ruku diskutabilna. Takođe, izbor boja nije pobrao pohvale – svijetloplavu u kombinaciji s crnom i svijetložutom, većina je ocijenila kao loš spoj.
Jedno pak nisu mogli da poreknu lijepoj Australijanki, a to je izbor frizure. Visoko podignuta punđa savršeno se uklopila uz kragnu u viktorijanskom stilu.

Send this to a friend