Moda

Gucci prodrmao društvene mreže: Pogledajte naopake naočare

Twitter

Poznati modni brend „Gucci” ponovo je bio predmet podsmijeha na društvenim mrežama jer prodaju „naopake“ naočare za sunce za 470 funti. U opisu ovog neobičnog artikla na sajtu italijanskog modnog brenda, stoji da su naočare „nekonvencionalna interpretacija ‘mačijih’ ramova za naočare iz pedesetih i šezdesetih godina prošlog vijeka; dizajn naočara je izokrenut tako da djeluju kao da stoje naopako“.

Ram i drške naočara napravljeni su od nekoliko slojeva crnog i bijelog acetata, ukrašenog sitnim cvjetnim detaljima i logom brenda.

Ipak, mnogi kupci smatraju da je dizajn zbunjujuć, dok je jedan komentator čak i izjavio da mu je od ovih naočara „neprijatno“.

Jedan korisnik Twitter-a je uz sliku naočara prokomentarisao: „’Gucci’, zašto ovo radiš?“, dok se drugi korisnik našalio „Ovi dizajneri su poludjeli u karantinu“.

Još jedan komentar glasio je „Pitam se da li su se u Gucci-ju zapitali da li treba da naprave ovako nešto samo zato što im se može“.

S druge strane, mnogi drugi korisnici društvenih mreža uporedili su ovaj dizajn sa naočarama koje je nosio Denis Tejlor, legendarni igrač snukera iz osamdesetih godina. Prema jednom komentatoru, „Denis Tejlor je bio daleko ispred svog vremena, žao mi je, ‘Gucci’“.

Još jedan komentator je dodao: „’Gucci’ je obično ispred svih ostalih kad je moda u pitanju, ali mogli smo da imitiramo stil Denisa Tejlora još pre trideset godina“.

Umiješala se čak i britanska optičarska firma Speksejvers, podijelivši sliku modela sa „naopakim“ naočarima zajedno sa komentarom „’Gcci’, moramo da razgovaramo“.

Kasnije je ova kompanija na svom nalogu podijelila fotomontažu slike naočara, na kojoj stoje „uspravno“, uz opis „Popravili smo ih“.

 

11

avatar
1000
11
0
0
 
11
Vaše imepotiljakMiloPostarZabjelo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vaše ime
Gost
Vaše ime

užas, mada će se snobovima sviđet

potiljak
Gost
potiljak

Ovo su samo djelimično naopake naočale. Sasvim naopake bi bile da se nose na potiljku… Nedostatak nosa na potiljku je veliki problem!

Milo
Gost
Milo

A sto je ovo krsta mi

Postar
Gost
Postar

Ovako se djeca sprdaju kad uzmu u ruke djedove ili babine naocare

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Što debilnije to modernije

Aha
Gost
Aha

Budalastine. Samo budale kupuju sve sto je moderno. Klasika je moderna uvijek. Sve ostalo budalastine.

Support
Gost
Support

Ne zna čoek što će sa sobom. Dosada je muka živa.

Ekolog
Gost
Ekolog

Dok je ovaca bice novaca.

Shoro
Gost
Shoro

A ima budala da ce dati pare za ovu budalastinu !

Pero
Gost
Pero

Izmislili toplu vodu, ja samo ovo kao klinac radio

Mrva
Gost
Mrva

grdilo

Send this to a friend