Moda društvo mu prave reperi A$AP Rocky i Tyler, The Creator

Igi Pop je zvijezda nove kampanje brenda Guči

U februaru je sve bilo drugačije i niko od nas nije mogao ni da pretpostavi kako će se ova godina odvijati. Započinjani su razni projekti i kampanje, tekle su pripreme za proljećne marketinške ofanzive i spremali su se budžeti za bombardovanje malih i velikih ekrana. Svjetski brend Guči bio je jedan od onih koji je imao istu ideju i pripremao kampanju za svoje nove modele odjeće, a konačni rezultat stigao nam je tek sada.

Glavna zvijezda ove kampanje je legendarni Igi Pop, a društvo mu prave reperi A$AP Rocky i Tyler, The Creator. Iza ideje stoji kreativni direktor Alesandro Mišel, odgovoran za ogromnu profitabilnost brenda u prethodnim godinama, a za realizaciju promotivnog video snimka angažovan je reditelj Harmoni Korin. Sve je snimljeno u februaru u Kaliforniji, u jednoj vili koja djeluje kao da je izašla pravo iz 70-ih godina prošlog vijeka.

I same fotografije pokazuju koliko su sva trojica uživala u pravljenju kampanje, ali tek kad pogledate video, shvatićete koliko blesavo i originalno sve djeluje. Igi Pop ih dočekuje kao domaćin i uvodi u vilu prepunu eklektičnih detalja, a tu su naravno i njegove dvije ptice kućni ljubimci, kakadu Bigi Pop koji ima svoj Instagram nalog, i hijacintna ara. Sve to zvuči toliko nespojivo da je prosto nevjerovatno kako je uklopljeno i kako je video uspio.

U trenutku snimanja, trojica muzičara nisu znala da će im to vjerovatno biti posljednja „žurka“ i snimanje prije karantina, a energija koju su uložili u sve to vidi se u svakom trenutku. Kao da se znaju već dugo i da dvojica repera prate primjer svog starijeg, ekscentričnog kolege po pitanju ponosnog nošenja autfita koji su im dodijeljeni. Sam kreativni direktor Gučija Alesandro Mišel izjavio je da muška elegancija može da bude nepredvidiva i čudna, a ovaj video je upravo dokaz za to.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
KnizicaMilutinReklama
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Knizica
Gost
Knizica

Dobili su na cijeni kod novih starleta .

Milutin
Gost
Milutin

“Lepšeg” nisu mogli da nađu

Reklama
Gost
Reklama

Iako nosite Gucci, i dalje ste ružni!

Send this to a friend