Moda

Karli Klos i Kristijan Sirijano preuzimaju Projekat pista

Supermodel Karli Klos i modni dizajner Kristijan Sirijano, preuzimaju Projekat pista, prenosi EW.

Takmičarsku emisiju koja ima za cilj da nađe novu dizajnersku zvijezdu, prethodno su napustili supermodel Hajdi Klum i modni mag Tim Gan nakon 16 sezona.

Karli će biti voditeljka, ali i izvršni producent, a Sirijano mentor.

Sudijske stolice zauzeće uredica magazina Elle, Nina Garsija koja je odavno u toj ulozi, kreator Brendon Maksvel i Ilejn Veltrot, novinarka i bivša urednica magazina Vogue za tinejdžere.

Još nije poznato kada će emitovanje, ali je sigurno da neće prije 2019. godine.

“Kao neko ko je odrastao uz Projekat pista, veoma sam uzbuđena što ću voditi i producirati šou koji pomaže i daje platformu američkim dizajnerima da ostvare svoje snove”, izjavila je Karli.

Sirijano ne krije sreću što će biti mentor budućim učesnicima šoua u čijoj je četvrtoj sezoni odnio pobjedu i postao jedan od najtraženijih američkih modnih dizajnera i miljenika poznatih dama.

“Projekat pista je pružio toliko divnih prilika za mnoge, i uzbuđen sam što ću se naći u ulozi mentora”, rekao je on.

Podsjetimo, Hajdi i Tim povukli su se u septembru iz emisije koju su uspješno radili 16 sezona, ali se dobro poznati modni dvojac vraća sa novom emisijom, takođe modnom.

Hajdina ideja je da porkene šou koji će modnim dizajnerima pomoći da im garderoba dođe odmah do kupaca, a emisija će biti dostupna na Amazonu.

Send this to a friend