Moda

MAN IN BLACK: Kako nositi crnu boju preko ljeta

Ukoliko se dvoumite da ponesete svoju omiljenu crnu boju tokom ljeta, budite odvažni i primijenite ove modne savjete.

GORNJI ODJEVNI KOMADI

Iako je crna vrlo postojana i snažna boja, nema potrebe da strahujete da bi vas mogla “progutati”. Ukoliko želite da se modno izrazite u crnoj boji tokom ljetnjih mjeseci potrudite se da je ponesete na što jednostavniji način. Komadi poput topova bez rukava u sve popularnijem malo dužem kroju ili klasičnih majica sa aplikacijama (najpopularnije su one sa aplikacijama rok bendova) se preporuču da ih nosite tokom dana. U večernjim satima vaš izbor neka budu košulje sa dugim ili kratkim rukavima u slim fit modelu.

DONJI ODJEVNI KOMADI

Na prvom mjestu tokom ljeta tu su šortsevi i bermude koje pružaju raznovrsnost kombinovanja, a s obzirom da je crna neutralna, lako ćete je kombinovati sa drugim tonovima. Tu su naravno i čino pantalone kao i crne farmerke koje su trend već nekoliko sezona. Posebno je popularan malo svjetliji crni džins uz iscijepane djelove oko koljena, a ovaj komad se posebno lijepo dopunjuje sa jednobojnim komadima poput bijele majice ili košulje.

OBUĆA

Formalne kožne cipele nisu najpraktičnije rješenje za vrele ljetnje dane, pa stilisti preporučuju obuću od platna u casual varijanti, odnosno loafer modele cipela kada je riječ o formalnijim prilikama. Jedna od modnih preporuka ove sezone su i tamne espadrile koje pružaju stil opuštene elegancije.

Send this to a friend