Moda

Modni duel Kajli Džener i Irine Šajk: Haljina za neustrašive

Kajli Džener umije da skrene pažnju na sebe. Ovoga puta, prisustvovala je reviji brenda „Schiaparelli” u okviru Nedjelje mode u Parizu, odjevena u pripijenu crnu baršunastu haljinu bez bretela, s replikom lavlje glave u prirodnoj veličini s prednje strane.

Mama dvoje djece svoj odvažni izgled upotpunila je crnim papučama istog brenda, dok je na prstima imala prikladan zlatni lak. Ipak, ona nije bila jedina koja je poprimila izgled lavice, već je i Irina Šajk izašla na pistu u gotovo identičnoj crnoj haljini na jedno rame.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Kajli je u ponedjeljak zahvalila dizajneru i kreativnom direktoru modne kuće Schiaparelli Danijelu Rouzberiju na jedinstvenom modnom iskustvu.

„LJEPOTICA I ZVIJER. hvala @danielroseberry i @schiaparelli za posebno jutro“, napisala je.

„Vau, uživala sam u ovom umjetničkom djelu izrađenom ručno od vještačkih materijala. Prelijepo, prelijepo.“

Rouzberi je inspiraciju za ovu kreaciju pronašao čitajući Danteov Pakao, javlja CNN. Tačnije, upotrijebio je opis tri takta u epskom djelu iz 14. vijeka kako bi osmislio ovu haljinu, zatim drugu koju je ponijela kanadska manekenka Šalom Harlou i treću za Naomi Kembel. Dajan Kruger i pjevačica Doja Cat takođe su bile prisutne.

Foto: Profimedia

Haljina s lavljom glavom samo je jedna od mnogih zadivljujućih kreacija koje je Kajli nosila. Proteklog novembra 2022. ponijela je složenu krunu s draguljima i crnu haljinu na otvaranju izložbe Mugler Couturissime u muzeju Bruklin u Njujorku, u čast preminulog kreatora.

U snimku koji je Kajli tada podijelila na svom Instagram storiju, zvijezda je pokazala svoju neozbiljnu stranu, šetajući po muzeju u haljini sitnim koracima uz pomoć kreativnog direktora brenda Mugler Kejsi Kedvoleder.

„Ovako moramo da se krećemo u ovoj haljini. Vrijedi!“ našalila se u kratkoj priči.

Send this to a friend