Moda

Muška moda: Pet komada u koji ne zahtijevaju prevelika ulaganja

Najveći izazov za veliki broj muškaraca da značajno unaprijede svoj stil je nedostatak finansijskih sredstava. Međutim, novac ne bi trebalo da vas spriječi u tome da budete lijepo odjeveni.

Ključ leži u strateškom planiranju i pametnom ulaganju sredstava u garderobu. Ovo je lista od pet predmeta koji će vam temeljno promijeniti stil i za koje je vrijedno štedjeti novac.

MAJICA

Brojnim stilistima se diže kosa na glavi kada vide muškarce koji daju ogroman novac za majice isključivo zbog logoa koji se nalazi na njima. Brendovi sami po sebi vas neće učiniti stilizovanijim, zato prije svega gledajte kvalitet i svestranost komada kojeg kupujete. Jednobojne pamučne majice bez vidljivih oznaka su uvijek izraz stila i kvaliteta.

ČARAPE I DONJI VEŠ

Ima ljudi koji su spremni da daju solidan iznos novca za čarape i donji veš. Međutim, i pored toga što izbor čarapa dosta utiče na našu pojavu, prevelika potrošnja u ovom slučaju nije neophodna. Isto tako nemojte zanemarivati značaj izbora čarapa tako što ćete nositi one bijele sportske u kojima trenirate. Držite se provjerenih rješenja u vidu čarapa od merino vune i slobodno eksperimentišite u pogledu boja.

ŠORTS

Iako živimo na geografskom prostoru gdje su ljeta ekstremno topla, šortseve ipak nosimo kraći vremenski period tokom godine. Stoga je mnogo pametnije novac uložiti u stvari kao što su jakne, kaputi, košulje i džins. Kada kupujete šortseve preporučujemo vam one od kargo materijala u nekoj od neutralnih boja.

AKSESOARI

Aksesoari imaju svrhu da našem stil pruže lični pečat. Oni su tu da unaprijede naš autfit, ne i da budu njen najvažniji dio. Fokus na kvalitetu je važan kada je riječ o kupovini aksesoara ali nemojte biti uplašeni da za manje pare kupite više stvari.

ODJEĆA ZA SPAVANJE

Stvarno nije potrebno da ulažete ogroman novac u stvari u kojima ćete spavati. Umjesto toga štedite novac za komade koji su vrijedni uloženog novca. Pidžame i druge stvari u kojima spavamo prije svega treba da budu udobne, a ako želite da ostavite utisak na ljude izborom svoje odjeće to radite izvan, a ne unutar kuće.

Send this to a friend