Moda Kampanja pod nazivom #MYCALVINS IRL

Naomi Kembel i Bela Hadid su zvijezde nove Calvin Klein kampanje

Kad se neko bavi modelingom na visokom nivou malo više od tri decenije, lako je pretpostaviti da je ta osoba sarađivala sa svim relevantnim modnim brendovima u tom periodu. Kada je u pitanju Naomi Kembel, međutim, to nije slučaj. Poznata manekenka se tek ove godine pojavila u kampanji brenda Calvin Klein, a društvo u njoj joj, između ostalih, prave i Bela Hadid, Diplo, Bet Dito, Odel Bekam i Lej Džang.

Kampanja pod nazivom #MYCALVINS IRL prikazuje poznate ličnosti u različitim komadima donjeg veša iz jesenje kolekcije odjeće poznatog brenda. Ona slavi dvije strane ljudske seksualnosti – onu javnu i onu privatnu.

S tim u vezi, zvijezde kampanje su fotografisane na dva načina. Prvi od njih ih prikazuje u tipičnom profesionalnom fotografskom studiju kako poziraju ispred bijele pozadina. Fotografije su urađene u crno-bijeloj tehnici i maksimalno su obrađene.

Druge fotografije su nastale u znatno ležernijoj atmosferi hotelskih soba, u boji su i prikazuju zvijezde u opuštenijem izdanju.

U saopštenju brenda Calvin Klein se navodi da njihova nova kampanja „skreće pažnju na vragolastu prirodu seksualnosti, ali i ohrabruje ljude da izraze svoju jedinstvenost.“

Osim serije fotografija poznatih ličnosti, za potreba kampanje je urađen i video.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Joko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Joko
Gost
Joko

Kako se ovaj novinar napalio na Naomi Cembel šta je ovo

Send this to a friend