Moda

Naomi Kembel protiv svijeta: Najveći okršaj manekenki novije generacije i boginje devedesetih

Nedjelja mode u Parizu još uvijek traje, a posljednja revije modne kuće “Versace” izazvala je veliku pažnju javnosti i to zbog postave modela koji su šetali modnom pistom.

Sa jedne strane, imali smo boginju devedesetih Naomi Kembel, koja je u haljini modne kuće Versace “zapalila” pistu. Kako se vidi sa fotografija, nekadašnji sjaj manekenki devedesetih i dalje živi u svakom njenom pokretu i koraku na modnoj pisti.

Naomi je za reviju pomenutog brenda nosila elegantnu crnu haljinu koja je na grudima ukrašena perlicama, a ovaj detalj predstavljao je koketiranje sa elegancijom cjelokupne kreacije.

Sa druge strane, imali smo postavu popularnih manekenki današnjice – Emili Ratajkovski, Kendal Džener i Džidži Hadid, koje su pokušale da prate boginju devedesetih. Mlade ljepotice su u jednostavnim crnim haljinama prošetale modnom pistom, a trud da pokažu sebe u punom sjaju je bio, i te kako, primjetan.

Emili, Kendal i Džidži su uspjele da ostave jak utisak na širu javnost, a pozitivne reakcije ne nedavnu reviju modne kuće Versace osvanule su i na Tviteru.

“Konačno, klasika je opet u modu”, “Džidži je bila prelijepa”, “Kendal i Emili su blistale”, samo su neki od komentara.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mačka u čizmama
Gost
Mačka u čizmama

Naomi- nema joj ravne.

Waldorf
Gost
Waldorf

Sve ste vi male mace za naomi

Send this to a friend